HEDD Audio, het bekende Duitse audiobedrijf, heeft de nieuwe HEDDphone TWO GT aangekondigd, een geavanceerde hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen voor de meest veeleisende muziekliefhebbers. De HEDDphone TWO GT brengt de veelgeprezen kwaliteiten van de professionele HEDD-koptelefoons naar de wereld van audiofielen. Met een unieke AMT-driver (Air Motion Transformer) levert deze hoofdtelefoon een uitzonderlijke geluidskwaliteit, die zowel precisie als een meeslepende luisterervaring biedt.

HEDDphone TWO GT: technologie voor muziekliefhebbers

De HEDDphone TWO GT is een verfijnde versie van de al bestaande HEDDphone TWO, die bekend staat om zijn uitstekende prestaties onder professionals. Artiesten als Nils Frahm, Tchad Blake (The Black Keys, Arctic Monkeys) en Heba Kadry (Björk) vertrouwen op de geluidsweergave van de HEDDphone in hun werk. De nieuwe GT-variant van deze hoofdtelefoon is speciaal afgestemd op de behoeften van muziekliefhebbers, met een iets warmere geluidsweergave en verbeterd draagcomfort voor langere luistersessies.

De AMT-driver in de HEDDphone TWO GT dekt een breed frequentiebereik van 10 Hz tot 40 kHz en biedt een dynamische, heldere en krachtige geluidsweergave. Dit maakt de hoofdtelefoon perfect voor wie op zoek is naar een rijke en gedetailleerde luisterervaring.

Geavanceerde drivertechnologie

Het hart van de HEDDphone TWO GT is de unieke AMT-driver (Air Motion Transformer), die een revolutionaire technologie gebruikt om geluid te reproduceren. Deze driver maakt gebruik van een gevouwen membraan, waardoor lucht snel wordt verplaatst voor een krachtig en gedetailleerd geluid. Het resultaat is een hoofdtelefoon met een hoger rendement, verbeterde dynamiek en een nauwkeuriger impulsrespons in vergelijking met traditionele drivers.

Dankzij de gepatenteerde Variable Velocity Transform (VVT)-technologie kan de HEDDphone TWO GT het volledige frequentiebereik van 10 Hz tot 40 kHz weergeven met minimale vervorming. Dit zorgt voor een meeslepende luisterervaring, waarbij elk detail van de muziek wordt weergegeven met ongekende helderheid en dynamiek.

HEDDphone TWO GT

Luxueus ontwerp en uitzonderlijk comfort

De HEDDphone TWO GT combineert hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om langdurig draagcomfort te garanderen. De hoofdtelefoon maakt gebruik van lichtgewicht magnesiumcomponenten en een carbonfiber-kopband, wat zorgt voor een perfecte balans tussen stevigheid en comfort. Bovendien is de druk op het hoofd instelbaar, zodat de hoofdtelefoon comfortabel blijft, zelfs tijdens lange luistersessies.

Met verwisselbare oorkussens van zowel velours als echt leer, biedt de HEDDphone TWO GT gebruikers de mogelijkheid om de hoofdtelefoon aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Dit maakt de hoofdtelefoon niet alleen luxueus, maar ook duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik.

Duitse kwaliteit en vakmanschap

HEDD Audio staat bekend om zijn hoogwaardige producten, die volledig in Duitsland worden ontwikkeld en geproduceerd. Het bedrijf werd opgericht door Klaus Heinz, een pionier op het gebied van luidsprekerontwikkeling, en zijn zoon Dr. Frederik Knop. Met meer dan 50 jaar ervaring in de industrie, streeft HEDD ernaar om audio-oplossingen te creëren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van signaalgetrouwheid en geluidskwaliteit.

De HEDDphone TWO GT wordt in Berlijn vervaardigd door een team van hooggekwalificeerde vakmensen en is het resultaat van jarenlange research en ontwikkeling. Het vakmanschap en de precisie waarmee de hoofdtelefoon wordt gemaakt, weerspiegelen de toewijding van HEDD Audio aan de allerbeste luisterervaring.

Optioneel GTC-upgradekabel voor optimale prestaties

De HEDDphone TWO GT wordt geleverd met hoogwaardige aansluitkabels, maar voor wie nog meer uit zijn hoofdtelefoon wil halen, biedt HEDD Audio de optionele GTC Premium-kabel aan. Deze kabel is speciaal ontwikkeld voor de GT-versie en is vervaardigd uit hoogzuiver LC-OFC-koper met 760 draden, waardoor de klankkwaliteit verder wordt verbeterd. Deze premiumkabel haalt het maximale uit de HEDDphone TWO GT, vooral wanneer deze wordt gebruikt met een hoogwaardige versterker.

Beschikbaarheid en prijs

De HEDDphone TWO GT zal vanaf november 2024 beschikbaar zijn in verschillende landen, waaronder Duitsland. In de Verenigde Staten en Korea zal de hoofdtelefoon al beschikbaar zijn vanaf oktober 2024. De adviesprijs voor de HEDDphone TWO GT bedraagt €2.199, terwijl de optionele GTC Premium-kabel apart verkrijgbaar is voor €599. Beide prijzen zijn inclusief 19% BTW. Het product wordt geleverd met een robuuste opbergtas, twee paar oorkussens (velours en echt leer) en meerdere aansluitkabels voor verschillende audio-opstellingen.

Met de introductie van de HEDDphone TWO GT heeft HEDD Audio een nieuwe standaard gezet voor high-end hoofdtelefoons. De combinatie van professionele audiokwaliteit, comfort en luxueuze materialen maakt deze hoofdtelefoon de perfecte keuze voor muziekliefhebbers die het beste willen uit hun luisterervaring.

Verkooppunten van het merk hedd