Urbanista heeft twee nieuwe draadloze innovaties gelanceerd: de Copenhagen 2 en de Palo Alto. Deze modellen zijn ontworpen om gebruikers een buitengewone luisterervaring te bieden, met geavanceerde technologieën en een elegant design. Urbanista blijft met deze lancering trouw aan zijn missie: het toegankelijk maken van premium audio-ervaringen voor iedereen.

Copenhagen 2: Vernieuwd en verbeterd

De Copenhagen 2 is een vernieuwde versie van een van Urbanista’s populairste producten. Deze true wireless oordopjes combineren stijlvol design met geavanceerde functionaliteiten, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Dankzij de Bluetooth multipoint-technologie kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen twee apparaten, zoals een telefoon en laptop, zonder verbindingen opnieuw tot stand te moeten brengen. Bovendien zorgt de ruisonderdrukkende microfoon ervoor dat je helder kunt communiceren, zelfs in drukke omgevingen.

Belangrijke specificaties van de Copenhagen 2:
36 uur totale speeltijd: 7 uur op de oordopjes en 29 uur extra met de oplaadcase.
Bluetooth multipoint: Voor het snel en gemakkelijk schakelen tussen meerdere apparaten.
EQ Presets: Drie geluidsprofielen waarmee je het geluid naar eigen voorkeur kunt aanpassen.
IPX4 waterbestendig: Bestand tegen water, ideaal voor avonturen in elk weerstype.

Palo Alto: Innovatieve technologie voor de ultieme luisterervaring

De Palo Alto brengt audio naar een hoger niveau dankzij geavanceerde functies zoals adaptive noise cancelling (ANC) en Bluetooth multipoint. Deze in-ear oordopjes zijn perfect voor mensen die veel onderweg zijn en waarde hechten aan zowel geluidskwaliteit als draagcomfort. Dankzij de adaptive ANC past het geluidsniveau zich automatisch aan de omgeving aan, waardoor gebruikers altijd een optimale luisterervaring hebben, ongeacht waar ze zijn.

Belangrijke kenmerken van de Palo Alto:
40 uur totale speeltijd: 8 uur op de oordopjes en 32 uur extra met de oplaadcase.
Adaptive ANC: Past zich automatisch aan omgevingsgeluiden aan.
6 microfoons voor kristalheldere gesprekken: Helder geluid, waar je ook bent.
Draadloos opladen: Geen gedoe met kabels, oplaadgemak verzekerd.

Elegantie ontmoet functionaliteit

Urbanista combineert in beide producten hun kenmerkende stijl met technologieën die het dagelijks leven verbeteren. Of je nu kiest voor de Copenhagen 2, met zijn minimalistische design en veelzijdige functies, of de Palo Alto, met zijn geavanceerde ruisonderdrukking en gebruiksgemak, Urbanista levert met beide modellen een hoogwaardige audio-ervaring voor iedereen die op zoek is naar stijl én prestaties.

Beschikbaarheid en prijs

De Copenhagen 2 en Palo Alto zijn vanaf nu beschikbaar via de officiële website van Urbanista en bij geselecteerde retailers. De prijzen worden binnenkort bekendgemaakt, maar Urbanista blijft trouw aan zijn belofte om hoogwaardige audioproducten betaalbaar te maken voor een breed publiek.

Met de lancering van de Copenhagen 2 en Palo Alto brengt Urbanista zijn expertise in zowel stijl als geluidstechnologie naar de volgende generatie audioproducten.