Elk jaar opnieuw stelt de High End audiobeurs in München zich op als ‘the place to be’ voor audiofielen, waar de nieuwste snufjes en innovaties binnen de hifi-wereld worden onthuld. Dit jaar is geen uitzondering, en het Deense Audio Group Denmark staat klaar om te imponeren met meerdere producten van de volgende merken Ansuz, Aavik, Børresen, en Axxess.

Børresen C-serie luidsprekers

Het Europees debuut van de Børresen C1- en C3-modellen zal ongetwijfeld vele harten sneller doen slaan. De aandacht voor detail en het streven naar perfectie maken van deze luidsprekers een lust voor zowel het oog als het oor. Deze luidsprekers zorgen authenticiteit en brengen een emotionele diepgang met zich mee.

Het voorproefje van Børresen T5 vloerstaande luidspreker

Mis de exclusieve preview niet! Børresen onthult een glimp van de toekomst met de T5, het vlaggenschip van de nieuwe T-serie. Een combinatie tussen een uniek ontwerp en elementen van enkele topmerken binnen zorgt voor een revolutie in zowel design als geluid.

Aavik U-588 versterker

Een versterker die de term ‘alles-in-één’ opnieuw definieert. De U-588, bedacht door Michael Børresen en Flemming Erik Rasmussen, zet nieuwe maatstaven voor audiofiele versterkers. Aavik U-588 zorgt voor een verbluffende combinatie van kracht en finesse.

Ansuz generatie 3 kabeltechnologie

Kabels zijn vaak de onbezongen helden in de audioketen, maar Ansuz zorgt ervoor dat hun generatie 3 kabels in de schijnwerpers staan. Met verbeteringen die de ruisonderdrukking en signaalintegriteit naar een hoger niveau tillen, zijn deze kabels klaar om elke setup te transformeren.

Nieuwe producten van Axxess

Axxess onthult niet alleen hun nieuwste luidsprekermodellen, de L1 en L3, maar ook een reeks hifikabels en apparaten voor resonantiecontrole. Deze producten zijn ontworpen om elke luisterervaring te optimaliseren, zodat de luisteraar volledig kan opgaan in de muziek.

Het belooft een spannende beurs te worden voor Audio Group Denmark, die hun innovaties en nieuwe technologieën presenteren in kamer U03/U04 bij de hoofdingang van Halle 4. Voor audiofielen en muziekliefhebbers is dit een niet te missen kans om de toekomst van hifi te ervaren.