Audio Pro sluit zich aan bij MIKA als hun officiële distributeur in de Benelux. Het is een stap voorwaarts voor zowel MIKA als Audio Pro. Deze samenwerking belooft niet alleen een verbeterde beschikbaarheid van Audio Pro’s producten, maar ook een verhoogde servicekwaliteit voor partners en eindgebruikers. Dankzij de uitgebreide logistieke netwerken en ondersteunende diensten van MIKA kan Audio Pro rekenen op efficiëntere leveringen en betrouwbare service.

Sinds de oprichting in de jaren 70 heeft Audio Pro zich toegelegd op de productie van betaalbare, maar hoogwaardige audioproducten. Deze vastberadenheid heeft ertoe geleid dat het merk is uitgegroeid tot een wereldwijde leider, bekend om zijn elegant ontworpen draadloze luidsprekers met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De invloed van het minimalistische Scandinavische design is duidelijk zichtbaar in hun producten die naast een strak uiterlijk ook een gebruiksvriendelijke bediening en superieure geluidsprestaties bieden. Ze zijn bedoeld voor jarenlang luisterplezier. Audio Pro biedt niet alleen esthetisch aantrekkelijke luidsprekers, maar ook krachtige geluidssystemen die met gemak de klanken van muziek niet alleen hoorbaar maar voelbaar maken in elke luisteromgeving.

Door de jaren heen heeft Audio Pro voor hun innovatieve producten diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. Hun C-serie is herhaaldelijk bekroond met de titel ‘beste draagbare speaker’ door Whathifi, terwijl hun geavanceerde multiroomsysteem de prijs voor ‘best multiroom system’ heeft gewonnen. Deze erkenningen onderstrepen de kwaliteit en het vakmanschap waar Audio Pro om bekend staat.

De combinatie van MIKA’s logistieke kracht en Audio Pro’s technische expertise belooft veel goeds voor de toekomst. Fans van uitmuntend geluid kunnen zich verheugen op het feit dat de nieuwste innovaties van Audio Pro binnen handbereik zijn. Bekijk hier de producten van Audio Pro.

Verkooppunten van het merk audio-pro