Het Zweedse Audio Pro lanceert de A28 en A38. Een nieuwe generatie van luidsprekersystemen die een breed scala van streamingsopties biedt om niet alleen jouw muziekervaring maar ook je filmentertainment sterk te verbeteren.

De Audio Pro A28 is geschikt om op een boekenplank te zetten terwijl de A38 een vloerstaander is. Beide luidsprekers zijn een upgrade van hun voorgangers: respectievelijk de A26 en A36. De nieuwe speakers profiteren ook van het bijgewerkte multiroom streamingplatform van Audio Pro. Niet alleen een moeiteloze koppeling met andere modellen is mogelijk maar ook connectiviteit met AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en bluetooth.

Audio Pro A28

Het kleinere model, van de broers en zussen in de collectie, is de A28 geschikt voor te plaatsen op boekenplanken, TV-banken of andere plaatsen waar een compactere luidspreker de voorkeur heeft. Het toestel kan ook aan de wand bevestigd worden. Ondanks zijn formaat is het apparaat bedrieglijk krachtig. Zo past het perfect binnen de slogan van Audio Pro: ‘klein van formaat maar groots in geluid’.

Audio Pro A38

Indien de ruimte het toelaat, is het stereopaar A38 misschien wel wat je zoekt. Deze vloerstaanders kunnen zoals zijn voorganger met gemak aangesloten worden op je televisie. Hierdoor kan je genieten van voortreffelijk geluid dat eenvoudig te bedienen is met de afstandsbediening van jouw tv-toestel.

Wat de bas betreft: zowel de A28 als de A38 hebben een uitgang voor subwoofers. Daarnaast biedt Audio Pro verschillende opties zodat de luidsprekers passen bij verschillende kamers en vereisten. ‘Consumenten hebben niet 1 oplossing nodig voor de tv en een andere voor het luisteren naar muziek. Want de nieuwe luidsprekers zijn in beide contexten even geschikt’. Aldus Jens Henriksen, CCO bij Audio Pro.

Beide luidsprekers van Audio Pro zullen deze maand verkrijgbaar worden met 2 verschillende afwerkingen waaronder wit en zwart. Voor een adviesprijs van 600,- euro kan je de Audio Pro A28 op de kop tikken. Voor Audio Pro A38 betaal je 900,- euro.

Verkooppunten van het merk audio-pro