Maak kennis met de Colibri van audiomerk EarMen. Dit betreft een ultradraagbare DA-converter en hoofdtelefoonversterker die opgevat is in een erg klein én compact design. Maar, laat je niet ‘misleiden’ door dit ‘beperkte formaat’ want naar eigen zeggen weet deze ‘Colibri’ toch krachtige geluidsprestaties neer te zetten. Genieten van Hi-Res Audio in 32 bit/384 kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 en/of MQA? Met de Colibri van EarMen wordt het mogelijk gemaakt.

Waar je ook gaat, neem je favoriete muziek mee en voel het echte (luister)plezier dankij EarMen’s Colibri. Een gebalanceerde DAC én hoofdtelefoonversterker voor muziekgenot ‘on the go’.

Alles wat je wilde en alles wat je nodig had. Zo start EarMen de introductie van hun Colibri. Het bedrijf van sfeervolle belevingsproducten, dat gevestigd is in Chicago, laat alvast weten dat jij mag rekenen op een ​​heldere en volledige audio-ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste state-of-art hardware- en softwareoplossingen die allemaal samengebracht werden in de behuizing van de Colibri. En dat allemaal met maar 1 doel: ​een ​natuurlijke én gedetailleerde luisterervaring bieden. De laagste tonen worden prachtig aangevuld met de midden en hoge frequenties. Hierbij primeert een consistente balans over alle spectrums. Klinkt als muziek in onze oren.

“Let the music be with you.”

De Colibri maakt gebruikt van de ES9281 PRO DAC, een vlaggenschipmodel uit de ESS-lijn. De ESS SABRE PRO line-up is een premium portfolio van hoogwaardige DAC’s die de oren van menig audiofielen zullen weten te smaken. Een belangstellende mag uit gaan van een hoog dynamisch bereik en een minimale harmonische vervorming (THD+N).

Hi-Res PCM-bestanden kunnen afgespeeld worden tot wel 32 bit/384 kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 en MQA. Als dat niet leuk is? Kortom kan je dus wel stellen dat de EarMen Colibri een alles in één oplossing is, perfect voor ‘hoogwaardig muziekplezier’ onderweg. Dit model wordt ‘aangedreven’ door een ingebouwde batterij die overigens zorgt voor een ultraschone én stabiele gelijkstroom. Op die manier wordt RFI/EMI-vervuiling tot een minimum gereduceerd.

EarMen Colibri

De Colibri is voorzien van MQA Renderer-technologie die verbinding kan maken met een MQA Core-signaal en de uiteindelijke ontvouwing van een MQA-bestand kan ‘voltooien’. Moest je minder bekend zijn met MQA (Master Quality Authenticated), het is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de originele masteropname levert. Het master MQA-bestand is volledig geverifieerd en is klein genoeg om te streamen of te downloaden.

Dankzij de knoppen aan zijkant krijg je volledige ‘controle’ over jouw muziekgenot. Zonder dat je de bron of jouw telefoon hoeft te gebruiken. Als dat niet handig is? Benieuwd naar alle verdere specificaties van de Colibri? Surf dan zeker eens naar de website van EarMen en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk earmen