Veddan, de Nederlandse fabrikant van luidsprekers, laat aan onze redactie weten dat er eind deze week een exclusieve deal zit aan te komen. Wat die actie precies inhoudt, weten we helaas ook nog niet. Maar wat we wel al kunnen vertellen: een belangstellende wordt geacht om zich op voorhand in te schrijven via de website van Veddan. Houdt er rekening mee: de plaatsen zijn erg beperkt. Ook is er een ‘window’ van slechts 24 uur.

De actie, die plaatsvindt op vrijdag 25 november aanstaande, blijft ietwat ‘geheimzinnig’. Dat staat als een paal boven water. Maar als je de URL (veddan.com/black-friday) leest, dan wordt toch al één en ander duidelijk. De ‘zitjes’ zijn beperkt tot 20 dus degene die deze aanbieding wil ‘verzilveren’, zal wellicht snel moeten zijn. Eenmaal uitgenodigd, is er een ’24 hour window’ om gebruik te maken van de aanbieding.

Heb jij nou zoiets van: ik wil heel graag deelnemen? Dat is mogelijk. Inschrijven kan via deze link. De eerste 20 deelnemers krijgen als eerste de kans. Benieuwd naar het ‘fijne’ hiervan? Slechts 1 adres: veddan.com.

De lezers onder ons die bekend zijn met deze HiFi producent uit Doetinchem weten dat het bedrijf eerder in 2019 hun Origin speaker lanceerde. Inclusief unieke Ultra Fast Membrame technologie. Later, in 2021, volgde de compactere Veddan Atom.

De UFM-technologie bestaat uit een composieten module met aan beide zijden een gespannen membraan. Deze membranen hebben de dikte van een halve menselijke haar en zijn gemaakt van een speciale polyesterlegering. De UFM-modules kunnen 99,5% van alle frequenties tussen 20 en 24.000 Hz bereiken wat zorgt voor een extreem natuurlijke geluidsweergave.