D&M beeld-en klankstudio (Oudenaarde, België) presenteert een ‘Winterwarmte’ weekend. En dat mag je wel vrij letterlijk nemen. Op vrijdag 25 november, van 14u tot 22u, vindt de nocturne plaats. Ook zaterdag 26 november ben je van harte welkom om zowel je ogen als oren ‘de kost’ te geven. De gespecialiseerde AV-winkel is die dag geopend van 10u tot 18u. Maar wat mag je nu concreet verwachten tijdens ‘Winterwarmte’ van D&M?

Een aanwezige bezoeker kan rekenen op vrijblijvende demonstraties, specifiek voor HiFi en home cinema. Verder zal de nieuwe Bowers & Wilkins 700 serie gepresenteerd worden. Indien men dat wenst, voorziet D&M Oudenaarde jou van een degelijk en professioneel advies over de optimalisatie van jouw geluidsinstallatie. Om de naam ‘Winterwarmte’ alle eer aan te doen, zijn er zowel wijn- als koffiedegustaties (met de nieuwste Jura volautomaten voor koffie).

Klinkt dat als muziek in de oren? Dan ben je op vrijdag 25 november en/of 26 november aan het juiste adres in de beeld-en klankstudio (D&M). Afspraak in de Beverestraat 4 c, 9700 Oudenaarde. Als dat nog niet genoeg zou zijn: er wordt ook gesproken over uitzonderlijke acties naar aanleiding van Black Friday. D&M maakt je graag wegwijs in de klassieke hifi-installaties, de wereld van streaming, … Kortom: ze laten je herontdekken hoe muziek écht kan klinken.

D&M Winterwarmte weekend

Kan je niet wachten tot dan en wil je nu al in hogere sferen gebracht worden? Dan kan je in eerste instantie een kijkje nemen naar de bijhorende eindejaarsfolder die D&M heeft gemaakt. Dat kan via deze link. In tweede instantie is het zeker aan te raden om onderstaande video te bekijken. Op die manier kan je alvast ‘opwarmen’ voor het Winterwarmte weekend.

De showroom en luisterruimtes van D&M staan ter beschikking voor zowel particulieren, architecten als bedrijven. Samen werken ze aan de ultieme mediabeleving. Het bedrijf dat maatwerk levert, op vlak van beeld/geluid/multiroom/netwerk, staat in voor het totaalconcept. Van planadvies en studie tot bekabeling, uitwerking en configuratie. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om audio en video. Een reden te meer om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan.

Verkooppunten van het merk sonos