Heb jij een subwoofer van Arendal in huis die past binnen hun hoogwaardige 1723 Subwoofer line-up? Dan profiteer jij alvast van de talloze voordelen die de Arendal Sound app jou te bieden heeft. Met deze applicatie zijn alle functionaliteiten van de subwoofer altijd binnen binnen handbereik. Realtime instellingen worden rechtstreeks op de subwoofer toegepast. Als dat niet praktisch is?

Wil jij een geavanceerde Arendal Sound 1723 Subwoofer zeer eenvoudig bedienen? Dat kan met de Arendal Sound app. Geen frustrerende setups meer. Zo klinkt het bij de fabrikant van sfeervolle belevingsproducten. De app maakt alle functies van de 1723 Subwoofer toegankelijk, met inbegrip van een intuïtief gebruik. Klinkt als muziek in de oren.

Wanneer je een instelling aanpast in de Arendal Sound app, wordt deze direct én zonder enige vertraging doorgegeven aan de subwoofer. Het aanpassen van ‘PEQ bands’ aan de respons in een ruimte is nog nooit zo handig geweest. Aldus Arendal.

Een andere ‘blikvanger’ waarmee de fabrikant uitpakt: de Grouping feature. Arendal weet als geen ander dat één subwoofer misschien niet altijd genoeg is. Maar om een opstelling te maken met meerdere subwoofers, is niet altijd zo gemakkelijk. Daarom is de producent blij om deze gloednieuwe functionaliteit aan jullie voor te stellen. Hier kan je meerdere groepen instellen waarin verschillende subwoofers zijn opgenomen.

“Extremely simple. No more frustrating setups.”

Een trotse eigenaar wordt in de mogelijkheid gesteld om de RCA- en XLR-ingangen onafhankelijk te gebruiken van elkaar. Ook zijn verschillende configuraties mogelijk. Denk maar aan ‘memory banks’, ‘on-time’, ‘wake-up threshold sensitivity’, …

Arendal beklemtoont dat het hier gaat om unieke features. Iets wat vroeger erg ingewikkeld was, is nu ‘kinderspel’. De applicatie is ondertussen al beschikbaar, zowel Android als iOS.