Teufel, het toonaangevende audiobedrijf, introduceert de ROCKSTER GO 2. Dit betreft een draagbare luidspreker die avontuurlijke muziekliefhebbers zal verrassen. Met een waterdichte behuizing volgens IP67 kan je genieten van je favoriete muziek, zelfs wanneer je verzeild bent geraakt in een flinke regenbui.

Teufel ROCKSTER GO 2De ROCKSTER GO 2 is niet bang voor een beetje water. Valt hij per ongeluk in het zwembad? Dan blijft de muziek doorgaan. Bovendien maakt de batterijduur van meer dan 28 uur (spaarstand) en ruim 15 uur bij middelhoog volume deze speaker perfect voor lange avonturen en reizen. Deze draadloze luidspreker kan opgeladen worden via een USB-C poort aan de zijkant. Waar de oplaadpoort van zijn voorganger nog met een rubberen kapje tegen spatwater beschermd moest worden, is de ROCKSTER GO 2 stof- en waterdicht (IP67).

Met twee full-range drivers levert de ROCKSTER GO 2 een onvervalst stereogeluid. Aldus Teufel. Het passieve basmembraan aan de voorzijde levert een krachtig basgeluid. Elke beat wordt tot leven gebracht. De Dynamore-technologie, ontwikkeld door Teufel, kan met één druk op de knop geactiveerd worden. Zo profiteer je als luisteraar van een ruimtelijk stereogeluid. Het audiomerk spreekt over een meeslepende luisterervaring.

De slimme functies van de ROCKSTER GO 2 voegen een extra dimensie toe op vlak van beleving/bediening. Met de Party Link-feature kunnen twee speakers gekoppeld worden tot een stereoset. Voor de ultieme feestervaring kan je als trotse eigenaar maar liefst 100 exemplaren in serie schakelen (via Bluetooth).

De flexibele draagriem maakt het gemakkelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen De ¼ inch schroefdraad aan de onderzijde biedt talloze bevestigingsmogelijkheden.

De ROCKSTER GO 2 is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren waaronder Black & Red, Grey & Black, en Night Black. Deze telg is ondertussen al verkrijgbaar en gaat over de toonbank voor een adviesprijs van afgrond 150 euro (149,99 euro om precies te zijn).