Qobuz is ondertussen uitgegroeid tot één van de vele populaire streamingdiensten. Nu biedt het ook de mogelijkheid aan, naast het streamen van muziek, om 29 gratis albums te downloaden. Op die manier kan je dus genieten van misschien wel jouw favoriete album of artiest.

Streamingdiensten hebben de laatste jaren een hele opmars gekend. Ongetwijfeld zal dat iets te maken hebben met het gemak en de vele gebruiksmogelijkheden. Zo zijn draadloze luidsprekers, draadloze hoofdtelefoons, draadloze in-ears, … meestal wel uitgerust om te verbinden met een streamingdienst zoals bijvoorbeeld Spotify, Tidal, …

Meestal is het zo dat je maandelijks een bepaald bedrag betaald voor deze dienst en in ruil daarvoor krijg je dan onbeperkt toegang tot een heel breed muziek aabod.

Nu laat de Franse streamingdienst dus weten 29 albums gratis ter beschikking te stellen. Acht daarvan kan je verkrijgen in een hoge kwaliteit en 21 in cd-kwaliteit. Het aanbod gaat van klassiek tot jazz tot middeleeuwse polyfonieën en zelfs Congolese rumba.

Ben je geënthousiasmeerd? Surf dan zeker eens naar de website van Qobuz. Het enige wat je hoeft te doen is vrijblijvend een account aanmaken om te kunnen genieten van dit aanbod. Wees wel snel want deze ‘actie’ loopt maar tot 15 mei.

Qobuz

Verkooppunten van het merk qobuz