Meer mensen laten genieten van muziek met een uitstekende hifi kwaliteit, dat was het doel waarmee de Hidizs AP200 werd ontworpen. De tijd waarin je Android Music Players tegen honderden euro’s moest kopen is nu definitief voorbij. Dankzij de Hidizs AP200 zijn Android Music Players vanaf nu goedkoper en beter beschikbaar voor veel meer mensen.

De AP200 is zeer breed inzetbaar. Zo steunt het hele systeem op android 5.1 met touchscreen, wat het downloaden van apps mogelijk maakt. Je krijgt hiermee toegang tot je favoriete streamingsdiensten en je kan ook met de bluetooth functie je muziek makkelijk draadloos verzenden naar het toestel. Mocht nu toch net dat ene nummer enkel op je smartphone staan, dan is er ook de mogelijkheid om je smartphone via een kabel met de AP200 te verbinden. Zodanig dat de AP200 de audiokwaliteit naar een zeer goede audiokwaliteit omzet alvorens hij het streamt. Uiteraard beschikt de AP200 ook over een ruim intern geheugen. Van 8GB in de aluminium uitvoering tot 64GB in de staal uitvoering. Beide versies hebben daarbovenop ook nog een SD-kaart slot dat maar liefst 256GB aankan. Ruimte genoeg om een hele collectie kwalitatieve muziek op te slaan.

Door zijn compacte bouw is de AP200 zeer makkelijk mee te nemen. En met de bluetooth 4.0 en WIFI-functie ben je in no-time geconnecteerd, zodanig dat je je favoriete muziek kan afspelen aan de beste audiokwaliteit. Om deze hoge audiokwaliteit te bereiken hebben ze voor de AP200 niet één, maar twee DACs van zeer hoge kwaliteit gebruikt. De AP200 ondersteunt dan ook audioformaten tot 384kHz/32Bit. En als we het dan toch over hoge kwaliteit hebben dan kunnen we het ook ineens over de batterij hebben, die tot 10uur zou kunnen meegaan op één enkele oplaadbeurt.

Bestellen kan nog tot 16-8-2017 via Kickstarter en hij wordt in september 2017 geleverd.