Binnenkort viert Hifihome in Brugge hun vijftigste verjaardag. Ter ere van dit mooie jubileum organiseert de zaak maar liefst vijf opendeurdagen.

Deze opendeurdagen gaan door van 9 tot en met 13 november telkens van 10u tot 18u. In een gezellige, ontspannen sfeer kan je diverse nieuwe producten ontdekken. Als highlight zal je de nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins mogen verwachten. Op zaterdag 11 november is Olivier van B&W aanwezig om de hoofdtelefoons van B&W, zoals de PX, te demonstreren. Ook de Zeppelin Wireless en B&W T7 Bluetoothluidsprekers worden aan je voorgesteld.

Verder mag je je ook verwachten aan de nieuwe 4K HDR OLED televisies van LG, Philips en Sony. Ook de 4K HDR QLED tv’s van Samsung ontbreken niet.

Van Rotel krijg je de nieuwe 15 serie te zien, waaronder de RAP1580 versterker. Er zijn Dolby Atmos demo’s en je krijgt de nieuwste surround receivers van Denon, Marantz en NAD te zien.

Qua demo’s staan er twee sets voor je klaar. Het eerste is een high end stereo set Bowers & Wilkins 800D3 met McIntosh/Gato en Lumin. De tweede set is een high end surround opstelling met de B&W 800 Serie, de nieuwe Marantz processor, de Parasound eindklok en de nieuwe DB subwoofers.

Last but not least: de nieuwe Silver serie van Monitor Audio, en nog veel meer.

Voormalig zaakvoerder Bernhard Viane zal traditiegetrouw aanwezig zijn om de demonstraties te verzorgen in het auditorium.

Naast diverse acties wordt er onder bestellende/kopende klanten ook een B&W PX hoofdtelefoon verloot!

Het evenement

9 tem 13 november 2017
10u – 18u
Hifihome
Maalsesteenweg 149
Brugge