Welcome to the home of brilliant entertainment, dat is kort door de bocht een samenvatting van NOW. Een gekende streamingdienst die eerder door het ‘leven’ ging als NOW TV. In een enthousiast social media bericht hebben ze alvast hun nieuwe start aangekondigd.

“The beginning of a beautiful new friendship. Say goodbye to our old name and hello to our stunning new look. Join in and discover a world of brilliant entertainment!”

De briljante wereld van entertainment ontdekken? Dat kan ‘NOW’ in een nieuw en fris ontworpen jasje. NOW staat ongetwijfeld garant voor televise waar iedereen het over heeft.

NOW

Eerder deze week onthulde NOW TV vol trots een nieuwe identiteit, look en feel. Met deze naam weerspiegelt NOW hoe eenvoud en entertainment samenkomen in 1 platform. Een gestroomlijnde identiteit, inclusief een nagelnieuw groen kleurenpalet, dat voorzien is van een grafische nadruk op de ‘O’. Als het ware een soort van ‘portaal’ om het entertainment-gehalte van NOW te benadrukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van NOW? Surf dan gerust eens naar hun website en ga zelf op ontdekking. De nieuwste blockbusters? Live wedstrijden die je niet wil missen? Een wereld vol entertainment staat alvast op jou te wachten.