Libratone heeft net de nieuwe Libratone Q Adapt in-ear en Q Adapt on-ear uitgebracht. Beide modellen werden ontworpen met de nieuwe Google smartphones in het achterhoofd.

Vorige week bracht Google hun jack-loze Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphones uit, en om het gebrek aan een jack op te lossen is er Libratone. Het merk brengt twee Google-gecertificeerde hoofdtelefoons: de Libratone Q Adapt in-ears en Q Adapt on-ear MfG. Hoewel de namen niet meteen catchy zijn, de modellen spreken wel voor zich. De in-ears hebben USB-C aandrijving en zijn gemakkelijk aan te sluiten via de USB-C poort op de Pixel 2. De on-ear MfG hebben Bluetooth.

Beide modellen zitten de nieuwe Google Pixel Buds op de hielen, de eigen draadloze hoofdtelefoons van Google. De nieuwe producten van Libratone hebben een aanpasbare noise cancellation met de naam CityMix. Hiermee kan je zelf bepalen hoe veel (of weinig) achtergrondgeluid doorgelaten wordt.

De Libratone on-ears bieden twintig uur aan luisterplezier uit één laadbeurt en hebben sensoren die de muziek afzetten als je de hoofdtelefoon van je hoofd neemt.

Zowel d Libratone Q Adapt in-ears als on-ears verschijnen begin november in cloudy white of stormy black.