Luidsprekerbouwer Magnat heeft drie nieuwe Signature lijnen toegevoegd aan de reeds bestaande Signature 1100. Volgens Magnat zorgt dit dat hun assortiment nu een zeer complete serie luidsprekers aanbiedt die een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Signature is de naam van verschillende productlijnen van het Duitse Magnat. Oorspronkelijk bestonden er drie productlijnen (de Signature 1100, 1109 en 1105). Nu heeft de luidsprekerbouwer dus drie nieuwe sublijnen toegevoegd (Signature 900, 700 en 500) die telkens bestaan uit verschillende producten.

Magnat Signature 500

De eerste serie, de Signature 500, bestaat uit vijf verschillende modellen. Dit is de instapfamilie van de Signature Series. Het uitgebreide aanbod van Magnat wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Deze reeks is altijd een goede keuze, of de koper nu op zoek is naar een goede stereo-installatie of een perfect klinkende thuisbioscoop met actieve subwoofer. Deze reeks is beschikbaar in twee verschillende versies: een mat antraciete baffle met mokka zijkanten en een zwarte glanzende versie met zwart essen zijkanten.

Magnat Signature

Magnat Signature 700

De Signature 700 productlijn bestaat daarentegen uit vier modellen. De serie combineert de audiokwaliteit van grotere luidsprekermodellen met slanke en elegante behuizing in een tijdloos design. De gebruikte technische componenten zijn van goede kwaliteit. Dit komt door de Hi-Res gecertificeerde dubbele tweetermodule en de keramische/aluminium conussen voor bas- en middenfrequenties. Ook deze serie is zoals de Signature 900 serie Magnat compleet. Ze zijn verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering.

Magnat Signature

Magnat Signature 900

De Magnat Signature 900 serie bestaat in totaal uit vijf modellen en claimt een combinatie te zijn van de beste luidsprekertechnologie met een verfijnd en tijdloos design. Alle luidsprekers in deze serie zijn voorzien van een Hi-Res Audio certificaat, wat aantoont dat ze zelfs de hoogste frequenties kunnen reproduceren. De gegoten aluminium module is hiervoor verantwoordelijk omdat die bestaat uit twee tweeters. De lijn bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers, een monitormodel, een centerluidspreker en een actieve subwoofer. De producten van deze 900-serie zijn verkrijgbaar in zwarte hoogglans pianolak en makassar fineer.Magnat Signature

Verkooppunten van het merk magnat