Merill Audio kondigt een nieuwe voorversterker aan onder de naam Christine Reference. Het toestel valt onder de Gold Series van de fabrikant. Het bedrijf zal de nieuwe versterker voor het eerst publiekelijk tonen tijdens de T.H.E. Show in Californië. 

Een handjevol critici hebben ze al onder de loep mogen nemen, de nieuwste van Merill Audio. De Gold Series Christine Reference werd goed onthaald door deze criticasters en doorstond een eerste smaaktest. Nu wordt het tijd de nieuwe voorversterker naar het grote publiek te brengen. Dat gebeurt tijdens de T.H.E. Show in Californië die loopt van drie tot vijf juni. Merill Audio laat alvast weten dat de versterker volledig met de hand gemaakt is.

Verder is er echter nog niet veel bekend over de Christine Reference. Zijn frequentierespons ligt op 800 kHz bij 0.1 dB en op 1.5 mHz bij 3dB. De voorversterker biedt twee gebalanceerde outputs en vier gebalanceerde inputs. Daarbovenop maakt de Christine Reference gebruik van een externe voeding om van de juiste voltages voorzien te worden. Hiermee legt Merill Audio de focus op hoe goed je geluid met deze voorversterker zal klinken. Of dat nu effectief het geval is, moet nog voor het groot publiek blijken. Dat zullen we dan waarschijnlijk tijdens de eerste dag van T.H.E. te weten komen.

Verkooppunten van het merk merill-audio