Netflix is ronduit één van de meest gekende streamingdiensten voor films of series te bekijken. Meestal zijn diensten zoals deze ook niet gratis, voor Netflix betaal je al snel 7,99 € per maand voor het goedkoopste abonnement. Maar streamingdienst Plex pakt het net iets anders aan.

Bij Plex kan je namelijk gratis een account aanmaken en op die manier genieten van je favoriete films. In ruil voor deze gratis dienst zal je wel moeten leven met reclame’s die tussendoor afgespeeld worden. De streamingdienst beloofd wel dat je minder onderbroken zal worden door commerciële reclameblokken in vergelijking met andere diensten.

Plex Streaming

Maar dit hoeft ook niet direct een nadeel te zijn. Als er bijvoorbeeld net reclame komt tijdens de ontknoping, dan kan je snel nog naar het toilet voor de plaspauze die je al een halfuur uitstelt omdat de film zo spannend is.

Je kan gebruik maken van Plex door te surfen via je browser. Maar ze hebben ook een handige app in de aanbieding. In de app heb je trouwens ook de mogelijkheid om de kwaliteit van je film in te stellen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit misschien wel eens het bekijken waard. Misschien vind je hier wel je favoriete kerstfilm tussen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Plex.