Sinds kort heeft ook Paramount Plus een eigen streamingdienst ontworpen door ViacomCBS. Dit platform zou de strijd moeten aangaan met Netlfix, Disney Plus, Amazon Prime Video en HBO Max.

Paramount PlusParamount Plus is eigenlijk een rebranding van het bestaand streamingplatform CBC All Access. Het gaat wel een hele verbetering zijn volgens Viacom. Naar eigen zeggen zal de streamingdienst worden aangevuld met een heleboel nieuwe programma’s. Deze zullen niet zomaar de eerste de beste zijn want ViacomCBS is de thuisbasis van MTV, Nickelodeon en Comedy Central.

In Amerika en delen van Latijs-Amerika is Paramount Plus ondertussen al verder uitgerold. Er is echter nog niets bekend over de lanceerdatum in Europa maar deze gaat vermoedelijk midden 2021 zijn.

Lees ook


Netflix breidt uit met ‘Downloads For You’Netflix

 


 

Paramount Plus zal twee abonnementsniveaus aanbieden. Het basisplan en het premiumplan. Het basisplan zal beschikbaar zijn voor $5 en het premiumplan voor $10. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee? Met het basisplan krijg je toegang tot 30.000 TV-shows, maar liefst 2.500 films, Paramount Plus Originals en live sport. Het premiumplan biedt daarentegen reclamevrije content en toegang tot meer live sport en een groot aantal extra’s zoals on-demand CBS nieuws shows.

Ben je zowel fan van series, shows, films als sporten? Dan is Paramount Plus misschien wel iets voor jou. Het biedt trouwens ook de mogelijkheid om te streamen in 4K. Laat je zelf nog meer verassen door deze nieuwe streamingdienst op de website van Paramount.