Het Amerikaanse Skullcandy breidt zijn assortiment uit met vier gloednieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoons: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel en Sesh Evo. De modellen bevatten verbeterde functies waaronder een verbeterde audiokwaliteit, langere batterijduur en Tile-technologie.

Skullcandy Push Ultra

“De lancering van de nieuwe True Wireless oortjes zijn speciaal ontworpen om deze snelgroeiende categorie naar een volgend niveau te tillen.”
– Jason Hodell, CEO van Skullcandy.

Skullcandy Push Ultra

Met het Push Ultra model richt Skullcandy zich op een luisterervaring binnen de ‘Adventure Audio’ categorie, ideaal om elke work-out of elk avontuur te overleven. De oortjes hebben een uitstekende grip dankzij een vormbare haak, die de vorm van je oor aanneemt, terwijl het Stay-Aware ontwerp de gebruiker in staat stelt zich onder te dompelen in de muziek zonder zich volledig los te maken van zijn omgeving.

Wanneer je de Push Ultra niet in gebruik hebt kan je deze handig opbergen in een draadloze case. Deze maakt het mogelijk om de Skullcandy Push Ultra op te laden zodat je verder kan genieten van je favoriete muziek.

De in-ear hoofdtelefoon is bestand tegen water en zweet. Bovendien kunnen ze tot 30 minuten lang ondergedompeld worden in water met een diepte van 1 meter. Verder zijn ze nog uitgerust met Rapid charge technologie waarbij je al met een laadtijd van 10 minuten tot 2 uur lang kan luisteren.

Daarnaast zorgt de ingebouwde Tile-technologie voor volledige controle over elk oortje apart. De Skullcandy Push Ultra is verkrijgbaar in de kleuren True Black, Electric Yellow en Bleached Blue tegen een adviesprijs van 129,99 euro.

Skullcandy Push Ultra

Skullcandy Indy Evo en Indy Fuel

De nieuwe Indy Evo en Indy Fuel brengen een reeks van verbeterde functies met zich mee: verlengde batterijduur, betere pasvorm, verbeterde connectiviteit en Skullcandy app compatibiliteit. Ook de audiokwaliteit krijgt een make-over dankzij verschillende technologische verbeteringen waaronder drivers met een titanium coating en EQ- een Ambient-luistermodus.

Met de Indy Evo neem je je muziek overal mee naartoe, draadloos en zonder dat je te veel moet betalen. Het model heeft een batterijduur van 30 uur en is verkrijgbaar in de kleuren Pure Mint, Chill Grey en True Black voor €99,99.

Naast alle kenmerken van de Indy Evo wordt de Indy Fuel geleverd met een draadloze oplaadcase, deze zorgt voor nog wat extra luisterplezier. De Indy Fuel is beschikbaar in Pure Black voor €120.

Skullcandy Indy Evo

Skullcandy Sesh Evo

De Sesh Evo kan dienen als instapmodel voor wie voor het eerst de wereld van in-ear hoofdtelefoons bendadert. Het model is volledig draadloos en heeft een gemakkelijke set-up, simpel bedieningssysteem en IP-55 duurzaamheid.

De Sesh Evo heeft een totale batterijduur van 24 uur en is verkrijgbaar in Bleached Blue, Pure Mint, Deep Red en True Black voor €79,99.

Skullcandy Sesh Evo

Wil je graag meer weten over één van deze vier nieuwe modellen van Skullcandy? Bezoek dan zeker eens hun website voor meer informatie!

Verkooppunten van het merk skullcandy