De definitie van High-End Audio is voor iedereen anders. Smaken verschillen net als het aantal meningen en producten. Toch is de definitie van High-End Audio voor Reference Sounds extreem helder.

Het omvat meer dan een mooi product of kostbaar artikel. Het is de wens om een systeem naar het aller hoogste niveau te tillen, dichter bij de realiteit te komen en emotioneel betrokken te raken bij de weergave. ’s Werelds meest geavanceerde merken gekoppeld aan de drang naar perfectie brengen je dichter bij het ultieme doel om ieder muzikaal facet met betoverende klasse te reproduceren.

Het is die wens die hen drijft om op de XFI 2018 een systeem te willen presenteren waar velen alleen maar van kunnen dromen. Een systeem dat maat geeft aan High-End audio en weerspiegelt waartoe haar merken in staat zijn. Klasse definiërende bouwkwaliteit, technologische perfectie en muzikaliteit die bij elke liefhebber het hart sneller doet kloppen.

Reference Sounds zal op XFI 2018 in kamer 65 terug te vinden zijn met Dan D’Agostine Momentum voor- en Momentum M400 Mono eindversterkers, Wilson Audio ALEXX luidsprekers en Transparant Reference level bekabeling.