Eerder hadden Telenet en DPG Media al aangekondigd dat er een Vlaamse Netflix op de markt zou komen. Nu heeft de langverwachte Vlaamse streamingdienst eindelijk aan naam gekregen, maak kennis met Streamz. Of om het te zeggen met de woorden van Erik Van Looy: ’t Is gebeurd’.

Streamz

“De streamingdienst van bij onz.”

In het najaar zal Streamz voorgesteld worden aan het grote publiek. Streamz staat garant voor een lokale streamingdienst waarbij iedere entertainmentliefhebber kan genieten van zowel lokale als internationale content van topkwaliteit.

Telenet en DPG Media hebben voor deze gelegenheid de handen in elkaar geslagen voor dit gloednieuwe platform te creëren. Vanwege COVID-19 is het nog niet mogelijk om een grandioze première neer te zetten, maar dat houdt hen er niet van om Streamz op gepaste wijze virtueel te lanceren. Aldus DPG Media.

Dit is alvast te lezen op de website van Streamz.

“Jawel, het is bijna zover. Eindelijk komt er een streamingdienst van bij ons. Vol met fantastische Vlaamse fictie zoals De Bende van Jan de Lichte en ook de strafste internationale series. Nog héél even geduld…”

Je zal als Vlaming dus nog even moeten wachten maar we vermoeden dat jouw geduld dubbel en dik beloond zal worden. Allen uitkijken naar de lancering dus!