Op 14 en 15 oktober 2023 organiseerde Stassen een luistershow waarbij muzikaliteit het sleutelwoord was. Audiogenot, op één van de hogere niveau’s? Absoluut! Enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde audiomerken werden in de spotlight gezet. Een belangstellende werd volledig ondergedompeld in het pure geluid van Audio Note, Riviera én AVM.

Ook wij gingen op bezoek bij deze toonaangevende Hifi-winkel voor dit muzikaal spektakel. Limburgse gastvrijheid, op en top! Eén van de vele highlights was de presentatie van Audio Note, met maar liefst vijf verschillende sets die variëren van level 0 tot en met level 5. Hierdoor kreeg je als bezoeker de kans om het vakmanschap en de precisie van deze befaamde audioproducent te ervaren. Niet alleen met je ogen maar ook met je oren.

Wij waren getuige. Onze reporter had een toffe babbel met Peter Qvortrup (eigenaar van Audio Note) en Darko Greguras (R&D Engineer bij Audio Note) over de sfeervolle belevingsproducten die men kon ontdekken. Nieuwsgierig naar het filmpje?

Verkooppunten van het merk audio-note