In het weekend van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november kan je bij D&M beeld- en klankstudio genieten van een event vol audio, home cinema en beeld, vergezeld van een hapje en een drankje. 

Er zullen heel wat sessies te volgen zijn: een luister- of kijksessie waarbij je kennis kan maken met de naadloze bediening van streaming, Digibox, beeld en audio via hun eigen RTI-app. Het is tevens ook mogelijk om met de stem te kunnen bedienen.

Alle liefhebbers van thuisbioscoop kunnen er ook genieten van een 5.1.4 Dolby Atmos configuratie met luidsprekers van Bowers & Wilkins, de nieuwste Sony 4K projector en Arcam versterking met kamercorrectie. Dit kan allemaal bediend worden met een op maat gemaakte iPad app.

Van beeldmateriaal zullen er o.a. de Sony OLED AF 9 reeks en OLED-TV’s van LG in demo speelklaar staan.

Maar ook luistersessies met merken zoals Sonos, Bluesound en Yamaha MusicCast zijn er te beleven. Streamingproducten die makkelijk te bedienen zijn worden in de kijker gezet.

Laat je oren de kost geven met GATO & Rotel audio, Bowers & Wilkins 600 & 700 serie, Monitor Audio, de nieuwe KEF R-reeks of Dali luidsprekers. Iedereen mag ook gerust hun favoriete oude plaat meebrengen en horen hoe goed vinyl weer kan klinken met Pro-Ject Audio en de eerste draadloze Yamaha MusicCast Vinyl speler.

Black Friday deals alleen in Amerika? Nee hoor, ook D&M gooit er enkele Black Friday promoties tegenaan.

Wanneer?
Vrijdag 23 november van 14:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 24 november van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 25 november van 14:00 tot 17:30 uur

Waar?
D&M beeld- en klankstudio
Beverestraat 4c
9700 Oudenaarde
België