Wil je niet kiezen tussen een modern streamingsysteem en een vinylset-up, dan is de Wrensilva Loft jouw redding. Deze nieuwe muziekconsole van het Amerikaanse Wrensilva biedt je beide.

Als je de bovenkant opent, vind je een deck voor het afspelen van je vinyls. Maar dit systeem kan ook verbinding maken met een Sonosnetwerk, zodat je ook probleemloos je favoriete tracks kan streamen door het hele huis. Dankzij de 300W-versterker (per kanaal) hoeft er niet ingeboet te worden op geluidskwaliteit. Er is een set van RCA-inputs en een 3,5mm-connector voor andere bronnen.

De platenspeler is uitgerust met een OA2 precision gimbal tonearm en een Ortofon 2m red MM cartridge. Ook de looks zitten goed; Noord-Amerikaans walnoothout met gloss wit acryl details, solide aluminium knoppen en gegraveerde plaatjes. Er is ook een stalen schap voor het opslaan van 120 platen.

Deze Wrensilva Loft kan je zowel als standalone gebruiken om samen te werken met je eigen speakers, ofwel kan je hem als een alles-in-één pakket met bijpassende Wrensilva monitorspeakers gebruiken. Het merk heeft ook stalen standaarden.

Voor de Wrensilva Loft betaal je 2999 dollar, wil je de standaarden erbij mag je 1499 dollar extra neertellen.