Verhoog uw kijk- en luisterplezier met de nuPro AS-3500, ze begint de beloftevolle introductie van de nuPro AS-3500 ontworpen door het gekende audiomerk Nubert. Uiteraard komt deze ‘potige’ soundbar van maar liefst 20,3 kg het best tot zijn recht onder een televisie. De opzet van de nuPro AS-3500 was vooral om een éénledig luidsprekersysteem te ontwikkelen dat zich ideaal leent om jouw thuisbioscoop tot leven te wekken.

Nubert nuPro AS-3500Met zijn transparante hoge tonen, krachtige middentonen en stuwende bassen zorgt de nuPro AS-3500 er voor dat je favoriete concertopnames of blockbusters volledig tot zijn recht komen op jouw televisie.

De soundbar is voorzien van een plat design met heel wat afgeronde hoeken in een hoogwaardige witte of zwarte lak afwerking. In combinatie met de afneembare stoffen bekleding integreert de nuPro AS-3500 mooi in elk huishouden.

In deze soundbar zijn er zes drivers ingebouwd, waarvan elk 3 per kanaal. Hiermee wordt er een frequentiebereik gegarandeerd dat gaat van 36 Hz tot 22 kHz. Centraal hierbij staan dan ook een neutrale en gedetailleerde geluidsweergave. Dit creëert naar eigen zeggen een een kamervullend geluid dat het echte thuisbioscoopniveau bereikt, aldus Nubert.

Ben je benieuwd naar de specificaties? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste kenmerken op een rij.

  • Nominaal vermogen: 4 x 60 Watt
  • Frequentiebereik: 36 Hz – 22 kHz (± 3 dB)
  • Drivers: 2 tweeters, 2 x 119 mm middentoner met polypropyleen conus, 2 x 169 mm woofer met polypropyleen conus
  • Aansluitingen: HDMI met eARC, stereo cinch-ingang, coax S/PDIF, Toslink, Sub-Out, bluetooth-ontvanger met aptX-HD, lage latentie en AAC-ondersteuning (bluetooth 5)
  • Decodering: Dolby Digital (AC3), DTS Digital Surround en PCM
  • Afmetingen: 16 x 90 x 34 centimeter (h x b x d)

Deze actieve drieweg soundbar met een gewicht van maar liefst 20,3 kg zal leverbaar worden in een witte of zwarte afwerkingskleur. Ben je benieuwd naar de adviesprijs? Surf dan zeker even naar de website van Nubert.