GVR Audio Import is verheugd aan te kondigen dat zij de nieuwe distributeur zijn van Leema Acoustics in de Benelux. Leema Acoustics, opgericht in 1998 door ex-BBC engineers Lee Taylor en Mallory Nicholls, staat bekend om zijn hoogwaardige audioapparatuur. Sinds de introductie van hun eerste geïntegreerde versterker, de Tucana, in 2006, heeft Leema tal van prijzen gewonnen voor hun innovatieve producten.

Dit jaar stroomlijnt Leema Acoustics hun productassortiment met de introductie van de nieuwe Quantum Series, die nu beschikbaar is via GVR Audio Import. De Quantum Series omvat de Neutron voorversterker, Graviton eindversterker en Electron CD-speler.

De Neutron voorversterker, geprijsd op €1.999, biedt maar liefst 13 ingangen (7 digitaal, 6 analoog) en ondersteunt zowel MM- als MC-elementen. De Graviton eindversterker, eveneens geprijsd op €1.999, levert 150 watt per kanaal bij 8 ohm en 280 watt bij 4 ohm, met bi-wire en bi-amp aansluitmogelijkheden. De Electron CD-speler, verkrijgbaar voor €1.899, is voorzien van een ESS Sabre DAC, geoptimaliseerd voor 44.1 kHz / 16 bit data.

Deze producten, gebouwd in Wales, UK, zijn beschikbaar in zilver en zwart. Met de introductie van de Quantum Series zullen de Stellar en Elements series worden uitgefaseerd. Voor meer informatie en updates, bezoek de GVR Audio Import website.

Verkooppunten van het merk leema-acoustics