Tijdens de High End München heeft Furutech een reeks indrukwekkende nieuwe producten onthuld, waaronder het NCF Power Vault-E stekkerblok, de GT2 NCF USB-B kabel en de Project V1-L XLR en RCA interconnects. Deze producten beloven een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en zijn ontworpen voor de meest veeleisende audiofielen.

NCF Power Vault-E: De Top in Stekkerblokken

Het NCF Power Vault-E stekkerblok biedt superieure prestaties dankzij zijn CNC gefreesde aluminium behuizing en interne bekabeling met Alpha OCC geleiders. Deze geavanceerde constructie elimineert hoogfrequente en elektromagnetische storing, waardoor je kunt genieten van verfijnde en dynamische audio.

GT2 NCF USB-B Kabel: Innovatieve Technologie voor Optimale Geluidsweergave

De GT2 NCF USB-B kabel combineert Furutech’s Nano Crystal² Formula (NCF) technologie met verzilverde Alpha OCC geleiders en polyethylene isolatie. Deze combinatie zorgt voor een nauwkeurig signaaltransport en minimale interferentie, wat resulteert in een verbeterde afbeelding en geluidsweergave.

Project V1-L Interconnects: Ultieme Nauwkeurigheid en Geluidskwaliteit

De Project V1-L interconnects zijn verkrijgbaar met RCA en XLR connectoren en maken gebruik van Furutech’s hybride Alpha verzilverde OCC binnengeleiders en Alpha DUC buitengeleiders. Deze interconnects bieden een ongekende helderheid, dynamiek en diepte in je muziekweergave.

NCF Clear Line USB & LAN Line Optimizers

Furutech introduceert ook de NCF Clear Line USB en LAN line optimizers, die ruis en interferentie drastisch verminderen. Deze compacte en passieve componenten kunnen naadloos in ongebruikte aansluitingen worden geplugd, wat resulteert in een beter geluid met meer focus en ruimtelijkheid.

Deze nieuwe producten van Furutech zijn ontworpen om de prestaties van uw audiosysteem naar een hoger niveau te tillen. Bezoek voor meer informatie en details de Furutech website.

Verkooppunten van het merk furutech