DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe reeks luidsprekers: de Epikore 3, Epikore 7 en Epikore 9. Deze nieuwe modellen zijn ontworpen om de kloof tussen de vertrouwde Kore-vlaggenschipmodellen en de rest van het DALI-portfolio te overbruggen. De Epikore-lijn combineert de baanbrekende technologie van de Kore met DALIā€™s traditie van uitmuntende audioprestaties, wat resulteert in luidsprekers die zowel voor muziekliefhebbers als voor audiofielen een ongeĆ«venaarde luisterervaring bieden.

Epikore 3, 7 en 9: Geavanceerde technologie en design

De nieuwe Epikore-serie maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieĆ«n van DALI, waaronder de innovatieve S-Magnet Motor System die voor het eerst werd geĆÆntroduceerd in de Kore-modellen. Dit systeem minimaliseert vervorming en zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en nauwkeurigheid in de muziekweergave. Of het nu gaat om de compacte Epikore 3 of de indrukwekkende Epikore 9, deze luidsprekers leveren een diepe, dynamische basweergave, sprankelende hoge tonen en gedetailleerde middentonen.

Alle modellen in de Epikore-reeks zijn uitgerust met DALIā€™s kenmerkende hybride tweeter-module, bestaande uit een zachte dome-tweeter en een ribbon-tweeter. Deze combinatie zorgt voor een uitgebreide, natuurlijke frequentierespons die elke nuance van de muziek onthult. Bovendien zijn de luidsprekers voorzien van DALI’s nieuwe ElectroMagnetic Bass Control (EBC) technologie, wat zorgt voor een nauwkeurige en gecontroleerde basweergave, zelfs bij hoge volumes.

Epikore 9: Het topmodel van de serie

De Epikore 9 is het topmodel in de nieuwe serie en biedt een ongeƫvenaard niveau van audiofiele prestaties. Met zijn grote kast en krachtige basdrivers is deze luidspreker in staat om elke kamer te vullen met een diep, meeslepend geluid. De Epikore 9 is ontworpen voor liefhebbers van grootschalige muziek en films, en levert een indrukwekkende dynamiek en kracht die ideaal zijn voor zowel stereo als thuisbioscoopopstellingen.

Epikore 3 en 7: Compacte krachtpatsers

Voor wie op zoek is naar uitstekende prestaties in een meer compacte vorm, bieden de Epikore 3 en Epikore 7 een perfecte balans tussen formaat en kracht. De Epikore 7 is iets groter en biedt een krachtigere basweergave, terwijl de Epikore 3 meer gericht is op een nauwkeurige, gedetailleerde midden- en hoogweergave. Beide modellen zijn ideaal voor kleinere ruimtes of als onderdeel van een surround sound-systeem.

Epikore-serie: Ontworpen voor ultieme geluidsbeleving

Naast de indrukwekkende technologie en prestaties, valt de Epikore-serie ook op door het zorgvuldige ontwerp en de hoogwaardige afwerking. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende luxe afwerkingen, die naadloos in elk interieur passen. Het tijdloze design van de Epikore 3, 7 en 9 maakt ze niet alleen tot een lust voor het oor, maar ook voor het oog.

Met de introductie van de DALI Epikore 3, Epikore 7 en Epikore 9 zet DALI een nieuwe standaard in high-end audio. Deze luidsprekers combineren geavanceerde technologieƫn zoals het S-Magnet Motor System en de hybride tweeter-module, met een prachtig design en veelzijdigheid. Of je nu een compacte luidspreker zoekt voor kleinere ruimtes of een krachtpatser voor grootschalige muziek- en filmervaringen, de Epikore-serie biedt voor elke audiofiel een passende oplossing.

Verkooppunten van het merk dali