Recent heeft AKG een nieuw audioproduct gelanceerd: de N400 draadloze in-ears met active noise cancelling technologie aan boord. Als je graag een set in huis wil halen, dan betaal je daar al snel ongeveer evenveel voor als de AirPods Pro van Apple.

AKG heeft de N400 in-ears uitgebracht op de Zuid-Koreaanse website van het genormeerde merk Samsung. De draadloze oortjes hebben een speeltijd van om en bij de 5 uren met een volledig opgeladen batterij, wel op voorwaarde dat de ANC is ingeschakeld. Schakel je deze uit? Dan wordt dat zelfs verlengt tot 6 uur. Niet alleen door de prijs kunnen ze vergeleken worden met de AirPods Pro van Apple, maar ook qua batterijduur.

Nog iets handig zijn de intelligente assistenten zoals Bixby (Samsung), Google en Siri. Als je het volume wilt aanpassen of het afspelen pauzeren, dan doe je dat door een simpele veegbeweging op de oordopjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterbestendig volgens IPX7.

Je kan de N400 ook nog eens verbinden met de AKG-app zodat je het afspelen van muziek kan afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.

AKG N400Het is nog even wachten tot de AKG N400 ook in Europa leverbaar zal zijn. Moest dat het geval worden, dan krijg je in ieder geval bij ontvangst een draagetui meegeleverd voorzien van een ingebouwde Qi-gecertificeerde draadloze lader. Hiermee kan je al na een laadbeurt van 10 minuten, 1 uur langer genieten van jouw muziek.

Verkooppunten van het merk akg