Discover your music like you never heard it before, zo klinkt het bij Roon met de aankondiging dat zowel bestaande modellen van Arcam als JBL Synthesis Roon-Roon Ready en Roon Tested zullen worden. Uiteraard na de firmware-upgrade. Handig toch? 

Arcam is er om de meest natuurgetrouwe weergave van muziek en films in jouw leven te brengen. Ze zijn toegewijd om producten te ontwerpen die geluidsprestaties leveren die zo overtuigend en levensecht zijn dat het je bij wijze van spreken rechtstreeks verbindt met de emotionele kracht van muziek.

Met de Roon-certificering kan je nu nog intenser genieten van de emotionele kracht die muziek teweeg kan brengen. Althans op de AV40, AVR10, AVR20, AVR30, SA30 en Solo Uno van Arcam.

Arcam JBL Roon

Het zelfde geldt uiteraard ook voor JBL Synthesis. JBL Synthesis maakt de unieke combinatie van de beste thuisbioscooptechnologieën en -producten van Harman Kardon,  leider in professionele audio. Door hun wetenschappelijke onderzoek op vlak van productprestaties en akoestiek samen te brengen met ultramoderne signaalprocessors, luidsprekers, … bieden ze hoogwaardige Synthesis-systemen aan die garant staan voor krachtige prestaties.

Zowel de SDP-55 DAC, SDP-75 DAC als SDR-35 geïntegreerde versterker zal na een update compatibel zijn met Roon.

Arcam JBL Roon

Lees ook


Roon 1.8Roon 1.8-update: coming soon

 


 

Alle verdere details ontdekken over deze ‘audiofiele toevoeging’? Dat doe je hier voor JBL Synthesis en hier voor Arcam. Benieuwd naar meer?

Verkooppunten van het merk jbl-synthesis