Steinway Lyngdorf heeft recent een leuke video gepubliceerd waarin ze een exclusieve blik geven achter de schermen van hoe precies de Steinway Lyngdorf Model B audiofiele luidsprekers tot stand komen.

“This full range loudspeaker is designed for creating the holographic stereo reproduction of the Steinway & Sons Model D speakers through use of the dipole speaker concept – all in a smaller package.”

De Steinway Lyngdorf Model B zijn hoogwaarde luidsprekers die er niet alleen krachtig uit zijn, maar ook nog eens een indrukwekkende geluidsweergave beloven. Hoe daarvoor wordt gezorgd? Dankzij een indrukwekkende reeks van drivers, een digitale cross over en een quad-versterking van maar liefst 4×400 Watt (al dan niet in combinatie met de Steinway Lyngdorf Model A2). Het geluid zou ronduit verbluffend klinken, aldus Steinway Lyngdorf.

Lees ook


Peter Lyngdorf Steinway Lyngdorf Model BVideo: Peter Lyndorf demonstreert Steinway Lyngdorf Model B op XFI 2019

 


 

In een video die het gerenommeerde bedrijf onlangs publiceerde krijgen we een inkijk in het productieproces van de Steinway Lyngdorf Model B vloerstaanders. Of althans toch een deel van het volledig proces. Dit gebeurd in hun fabriek gelegen te Denemarken. Een echte Steinway Lyngdorf Model B in wording:

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar hoe Steinway Lyngdorf ons goede luisterervaringen kan geven? Dan loont het zeker en vast om deze inspirerende video eens te bekijken.

Je ontdekt er de visie van Peter Lyngdorf, wat vandaag de dag belangrijk is voor hun R&D en nog veel meer over het hart van Steinway Lyngdorf. Enjoy!

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio