Welkom bij een meeslepende muziekervaring: een nieuwe look, nieuwe intelligentie en nieuwe functies. Zo introduceert Roon graag hun nieuwste 1.8-software update. Zelf zijn ze enorm verheugd om Roon 1.8 aan te kondigen dat in de loop van deze maand verder zal uitgerold worden.

Het eerste dat natuurlijk opvalt is de vernieuwde interface die we het best kunnen omschrijven met de termen fris, modern en eigentijds. Op die manier heeft het visuele aspect een upgrade gekregen maar dit biedt ook als bijkomend voordeel dat het nog eenvoudiger wordt om je favoriete muziek of artiesten op te zoeken.

“Welcome to an immersive new music experience. A new look, new intelligence, and new features, designed for the community of experts that call Roon home.”

Hoe Roon 1.8 daarvoor zorgt? De Focus-functie van Roon was eerder al de krachtigste manier om je eigen muziek te ontdekken, maar het gaat verder dan dat. Zo bieden ze nu een 360º-overzicht aan van artiesten, genre, artiesten en componisten. Filter en sorteer vrijwel alle muziek in Roon op artiest, producer, componist, label, … Handig toch?

Lees ook


naim-roon-readyTwee nieuwe updates zijn beschikbaar gesteld door Roon Labs

 


 

De manier waarop jij klassieke muziek ontdek is anders en dat weten ze ook bij Roon. Daarom hebben ze een volledig nieuwe pagina-indeling bedacht die ontworpen is zodat jij op een eenvoudige manier de klassieke opnames kan terugvinden waar u naar op zoek was.

Bij Roon zijn ze zelf enorm enthousiast over deze mooie en leuke update. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwigheden die deze software update met zich meebrengt. Klaar om alle verdere details te gaan ontdekken over Roon 1.8? Dan is het zeker en vast de moeite waard om onderstaande video eens te bekijken.

Verkooppunten van het merk roon