LG Electronics, ook wel beter gekend als gewoon ‘LG’, is gestart in heel wat verschillende landen (waaronder ook België) met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie: de LG SIGNATURE OLED R. Als dat geen goed nieuws is?

Als ‘s wereld eerste en enige oprolbare televisie is de SIGNATURE OLED R een echt toonbeeld van exclusiviteit. Aldus LG. Naar eigen zou deze hoogwaardige en unieke technologie de term televisie herdefiniëren. Als aanvulling daarop brengt het een ware ‘revolutie’ teweeg, in die zin dat de ruimte waarin dit ‘rolmodel’ gebruikt wordt op een andere manier ingevuld kan worden. Benieuwd naar het totaalplaatje?

Dit uiteraard in schril contrast met andere televisies die ruimte innemen, zelfs als ze uitstaan. Zo biedt de SIGNATURE OLED R nog meer vrijheid door alleen te verschijnen wanneer jij intens wilt genieten van je favoriete films, series, … Een perfecte harmonie wordt daarbij gecreëerd in ieders interieur. Mooi toch?

De LG SIGNATURE OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat bovendien gecertificeerd is door de Zwitserse Société Générale de Surveillance (SGS). De voordelen? Die zetten we hieronder voor jullie graag op een rijtje:

  • het produceert minder luchtverontreinigende stoffen
  • het gebruik van gevaarlijke stoffen wordt sterk vermindert (gemakkelijker om te recycleren)

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je je felbegeerde tv vanaf deze week al pre-orderen. Je portemonnee zal wel een stevige duit in het zakje moeten doen, zeker gezien de retailprijs van afgerond 100.000,- euro (in België). Elke ‘oprolbaar model’ wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek van Zuid-Korea.

Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt om de verdere details te ontdekken over de exclusieve LG SIGNATURE OLED R OLED tv? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres.

Verkooppunten van het merk lg