Audel heeft zijn iconische Magika-luidsprekers naar een hoger niveau getild met de introductie van de Audel Magika +Plus. Deze vernieuwde 2-weg luidspreker biedt een ongeëvenaarde luisterervaring, ideaal voor de veeleisende audiofiel. Wat er zo speciaal is aan deze luidspreker lees je hier verder.

Vergroot intern volume en diepere bas

De Audel Magika +Plus heeft een intern volume van 16,5 liter, wat zorgt voor diepere basfrequenties en een breder geluidsbeeld. Dit maakt het mogelijk om nog meer nuances in je favoriete muziek te horen.

Geavanceerde technologie en componenten

Uitgerust met het gepatenteerde IRS EVO-systeem, minimaliseert de Magika +Plus interne resonanties voor een zuiverder geluid. De luidspreker bevat hoogwaardige componenten zoals de Sb acoustic “Satori” tweeter en een 16 cm polypropyleen woofer. Deze combinatie zorgt voor een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van zowel hoge als lage tonen.

Luxueus ontwerp en afwerking

Het ontwerp van de Audel Magika +Plus is zowel esthetisch als functioneel. Verkrijgbaar in luxe afwerkingen zoals Radica di Noce en Noce Canaletto, past deze luidspreker perfect in elke stijlvolle interieur. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail.

Verbeterde behuizing en demping

De behuizing van de Magika +Plus is speciaal ontworpen om diffractie te minimaliseren en de stijfheid te maximaliseren. Dit resulteert in een nauwkeuriger geluidsweergave en een lager vervormingsniveau. De interne demping is geoptimaliseerd om de akoestische prestaties verder te verbeteren.

Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of gewoon op zoek bent naar een betere luisterervaring, de Audel Magika +Plus biedt een perfecte balans tussen vorm en functie. De luidspreker is ontworpen om zowel muziek als films tot leven te brengen, met een geluidskwaliteit die je verwachtingen zal overtreffen.

Prijs

De Audel Magika +Plus luidsprekers zijn een waardige opvolger van de oorspronkelijke Magika-reeks, met verbeterde technologie, diepere bas en een luxueus ontwerp. Ze worden in de Benelux aanboden voor 7490 euro en zijn een perfecte match voor iedereen die op zoek is naar de ultieme luisterervaring.

Meer weten? Bezoek de officiële de Audel-pagina.

Verkooppunten van het merk audel