Daar zijn ze dan, de twee spiksplinternieuwe paradepaardjes van BenQ die ‘luisteren naar de naam’ V7000i en V7050i. Het zijn beide 4K Ultra Short Throw Laser projectoren voorzien van Android TV & de ‘Filmmaker Mode’. Naar eigen zeggen zouden de V7000i en V7050i de bioscoopervaring in jouw woonkamer herdefiniëren. Klinkt veelbelovend.

BenQ V7000i

 

The V7000i and V7050i offer 1.3 times more color volume than other laser TVs in the same class across an image size greater than 100″.

Zelfs in een goed verlichte kamer levert elk van de 8,3 miljoen pixels een projectie op met een ongelooflijke helderheid. Levendige kleuren inbegrepen. Aldus BenQ. Als we iets dieper inzoomen op de projectoren, dan komen we al snel uit op de exclusive CinematicColor technologie die zorgt voor rijke kleuren en een uitstekende 98% ‘dekking’ van de DCI-P3 color space. Daarnaast wordt nog ondersteuning geboden voor HDR10 en HLG.

Uiteraard deelt BenQ dezelfde waarden als de UHD Alliance. Daarom hebben ze zowel het V7000i- als het V7050i-model voorzien van de Filmmaker Mode. Geoptimaliseerd door CinematicColor. Zo kan jij genieten van je favoriete content (film, serie, …) net zoals de makers het bedoeld hadden. Klaar om het bioscoopgevoel in huis te halen?

Voor de ultieme filmische sfeer kunnen de V7000i en V7050i aangesloten worden op een extern geluidssysteem dankzij de dubbele HDMI 2.0b- en SPDIF-poorten.

Lees ook


Optoma UHZ65UST: ReviewOptoma UHZ65UST Review

 


 

Als het gaat om entertainment, schieten deze exemplaren zeker en vast niet te kort. Dankzij de Android TV-functionaliteit kan je kiezen uit een uitgebreide bibliotheek met films, tv-programma’s, games en sport. Voor ieder wat wils.

Naar verluidt zouden zowel de V7000i als V7050i deze maand verkrijgbaar moeten worden voor een adviesprijs van 3799,- euro. Benieuwd naar alle verdere details? Je ontdekt er hier meer over.

Verkooppunten van het merk benq