C SEED, de gerenommeerde fabrikant van exclusieve tv-toestellen, pakt uit met een nieuw model. Ontdek de luxueuze N1. Een paradepaardje dat naar eigen zeggen een nieuwe betekenis geeft aan de term ‘interieurdesign’. Tegelijkertijd wil de fabrikant, met de introductie van dit product, de invulling van jouw beleving opnieuw definiëren. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met een avant-garde stijl die te bewonderen is in een gigantisch uitklapbaar scherm. Bij het zien van de eerste beelden valt het onmiddellijk op dat kwaliteit op nummer 1 staat. Benieuwd naar de introductievideo die C SEED heeft gemaakt om deze hoogwaardige telg te presenteren?

Zoals je ziet: in eerste instantie is de televisie haast ‘onzichtbaar’. Maar van zodra het volledige systeem ‘uitklapt’, wordt pas zichtbaar wat de N1 tv van C SEED te bieden heeft. Kort samengevat mogen we stellen dat het hier gaat om een opvouwbare 4K televisie met MicroLED technologie. Er wordt ondersteuning geboden voor HDR10+. Een ingenieus ontwerp? Absoluut!

C SEED laat weten dat een speciale fysieke coating aangebracht is op het schermoppervlak. Waarom precies? Dit helpt namelijk bij het produceren van de zuiverste zwarttinten, met inbegrip van levendige kleuren waarbij praktisch geen schittering aanwezig is. Voorts beschikt het model over gepatenteerde Adaptive Gap Calibration van C SEED. Deze ‘integratie’ laat de randen tussen de schermpanelen verdwijnen. Er is een geïntegreerd luidsprekersysteem beschikbaar met een duo van zogenaamde ‘broadband speakers’ die garant staan voor 100 Watt. Perfect om jouw audiovisuele ervaring te optimaliseren.

“The C SEED N1 TV is an object of singular refinement and a perfectly balanced match for both classic and contemporary interior design environments. With its minimalistic floor stand it gives the impression of a one-piece sculptural element that reflects contemporary architectural sensibilities.”

Het scherm kan 180 graden links- en rechtsom draaien. De hoogkwalitatieve televisie past zich aan, gebaseerd op jouw kijksituatie. Is het exemplaar niet in gebruik? Dan vouwt deze ‘flexibele tv’ zich heel discreet terug op. Er wordt een balans bereikt tussen enerzijds klassiek en anderzijds eigentijds. Een knap staaltje techniek!

Als dat nog niet genoeg is, heeft een belangstellende de keuze tussen 3 verschillende formaten waaronder 103, 137 of 165 inch. Heb jij nou zoiets van: dat ziet er wel allemaal heel leuk en aardig uit, maar past dat wel binnen mijn budget? Daar kunnen we je uiteraard geen antwoord op geven maar wat we wel kunnen zeggen: de adviesprijs bestaat uit maar liefst 6 cijfers (voor de komma). Wie dus een dergelijk ‘kunstwerk’ – dat ook nog eens 4K ‘uitklapbare beelden’ weergeeft – in huis wil halen, zal aardig moeten ‘graaien’ in zijn of haar portefeuille.

C SEED heeft gebruik gemaakt van aluminium dat ook in de ruimtevaart gebruikt wordt. High-end ten top. Op die manier wordt een optimale verhouding bereikt tussen stijfheid en gewicht. Ook biedt het materiaal talloze voordelen op vlak van het in- en uitklappen.

Meer weten over het ‘meesterwerk’ dat exclusief én luxueus is, in al zijn facetten? Dan ben je hier op deze pagina aan het juiste adres. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?