10 minuten opladen voor 10 uur muziek, dat is de slachtzin waarmee OnePlus uitpakt bij de lancering van hun Bullets Wireless Z-oordopjes. Op hun website lazen wij ook nog een aantal andere opmerkelijke specificaties: snelle oplaadtijd, een gebruiksduur van 20 uur(*), een snelle schakelaar en een lage latentiemodus.

Hieronder lichten we graag de belangrijkste features aan u toe.

Snelle schakelaar

Hiermee kan je razendsnel schakelen tussen verschillende apparaten. Denk maar aan je telefoon of laptop. Dat kan je doen door tweemaal op de functieknop te drukken.

Magnetische bediening

Door de in-ears van elkaar te halen kan je al automatisch beginnen met luisteren. Wil je even pauzeren? Dan kan je dat doen door de Bullets Wireless Z terug tegen elkaar te houden.

Bewegingsvrijheid

Dankzij de verbeterde connectiviteit moet je je geen zorgen maken over de afstand tussen het apparaat en jezelf. Zo kan je je favoriete muziek dus overal mee naartoe nemen.

Divers

In de oortelefoon heeft de fabrikant gebruik gemaakt van een dynamische driver van 9,2 mm. OnePlus belooft daarmee een rijk geluid en een superieure tonaliteit.

Lage latentiemodus

Dankzij deze modus ben je er zeker van dat alles synchroon verloopt zodat je kan genieten van een meeslepende realtime audio-ervaring. Voor dit model specifiek is de latentie teruggebracht tot 110 ms.

OnePlus Bullets Wireless ZDe in-ears zijn beschikbaar in het zwart of wit voor een adviesprijs van afgerond 50 euro. Meer weten? Bezoek dan zeker eens de website van OnePlus.

(*) Ze voegen er wel aan toe dat de Bullets Wireless Z-oortelefoons getest worden in gecontroleerde omgevingen. Daardoor kunnen de prestaties verschillen op basis van softwareversie, gebruiksomgeving en / of andere externe factoren.