JBL brengt een nieuwe en verbeterde draagbare luidspreker op de markt waarmee je 24 uur lang kan genieten van jouw favoriete muziek: de Boombox 2. De slagzin waarmee het persbericht begon is niet voor niks de volgende.

 ‘Knal de volumeknop maar omhoog want de muziek zal niet stoppen voor jij dat doet’

Met hun nieuwste Boombox 2 wil de fabrikant het kenmerkende JBL Signature Pro Sound brengen in een stoer en geüpdate design. De draagbare luidspreker is daarnaast ook gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Zo is het apparaat bijvoorbeeld goed bestand tegen water. JBL heeft er ook bij dit model voor gekozen om een powerbank te integreren zodat je je apparaten kan opladen tijdens het luisteren van muziek in je woning, tuin, onderweg, …

JBL Boombox 2

Voor de Boombox 2 heeft hoofdontwerper Dario Distefano ook erg gelet op de details. Zo heeft hij heel wat aandacht besteed aan een goede grip voor het ‘handvat’. Het idee is gebaseerd op de handgrepen van een motor omdat deze ook veel grip moeten geven in heel wat verschillende weersomstandigheden. Nog een belangrijk detail is het nieuwe en geavanceerde materiaal dat JBL heeft gebruikt. Dit is gekozen in functie van de stabiliteit zodat je zonder problemen luide muziek kan spelen.

Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken op een rij.

JBL Boombox 2

  • Afspeeltijd: 24 uur dankzij de oplaadbare Li-ion batterij
  • JBL Original Pro Sound: Garandeert naar eigen zeggen geweldig geluid samen met een krachtige bas
  • Bluetooth-streaming: Draadloos verbinden met elke smartphone of tablet
  • PartyBoost: Hiermee kan je verbinding maken met andere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers
  • Waterdicht: Volgens IPX7
  • Ingebouwde powerbank: Daarmee kan je je smartphones of tablet opladen via de USB-aansluiting

Verder laten ze ook nog weten dat deze nog groter en krachtiger is ten op zichte van zijn voorganger. De JBL Boombox 2 is vanaf nu leverbaar voor een adviesprijs van 499 euro. Wil je meer weten? Bezoek dan zeker eens de website van JBL.

Verkooppunten van het merk jbl