Op zaterdag 16 en zondag 17 maart organiseert Alpha High End zijn jaarlijkse Cost Is No Object show. Komend weekend ligt de High End focus in Brasschaat op de schitterende producten van Burmester en Raidho!

Vooreerst zal er de unieke Burmester 175 demoklaar staan: dit is de allereerste platenspeler uit de wereldberoemde Burmester fabriek. Deze platenspeler werd voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de High-End Show in mei 2017. Deze platenspeler komt volledig speelklaar uit de verpakking en daarbij is elk onderdeel (arm, element, phone pre, aandrijving, …) perfect afgesteld om te presteren op het absolute High End niveau. We kijken er al naar uit om het vakmanschap van Burmester met onze favoriete vinylplaten te beluisteren.

Cost Is No Object show

Niet overtuigd? Breng dan zeker je beste langspeelplaten mee en kom deze draaitafel zelf actief beluisteren. We zijn ervan overtuigd dat hij iedereen enorm zal laten genieten van zijn muzikale charmes.

Naast de Burmester 175 kan je ook op een andere wijze kennis maken met de beroemde Burmester filosofie. De 069 CD-speler, 808 Mk V voorversterker, 909 eindtrap en de 111 Streaming server unit matchen perfect in dit topsysteem.

Raidho

De andere hoofdrol is weggelegd voor de luidsprekers van Raidho. Deze prachtige producten uit Denemarken vallen op door een zeer verfijnd Scandinavisch design. Lars Venning, CEO van Raidho, en Ronni Pedersen, Product Manager van Raidho zullen aanwezig zijn om liefhebbers meer inzicht te geven in de diverse technieken en gebruikte materialen van hun producten. Ze lichten ook heel graag toe hoe deze speakers ontworpen werden.

Unieke combinatie

Alpha High End organiseert al jaren de Cost is no Object-show. Hierbij worden unieke producten in een unieke combinatie samengebracht. Elke keer slagen Sammy, Kris en het ganse Alpha High End team erin om muzikale weergave tot een magisch niveau te brengen. Dit jaar zorgen Burmester en Raidho voor een topeditie van de CNO-show. De bekabeling, power en signaal zullen verder verzorgd worden door Burmester, Audioquest en Wireworld, met ook powerfilters van Isotek.

Ga dit weekend zeker genieten van topmerken, leuke muziek, een hapje en een drankje, maar vooral van veel gezelligheid! De inkom is gratis, net zoals de ruime parkeergelegenheid in buurt.

Wanneer?
Zaterdag 16 en zondag 17 maart van 10:00 tot 18:00 uur.

Waar?
Alpha High End
Bredabaan 1031
2930 Brasschaat (Maria-ter-Heide)
België