Lenco heeft de eerste 3D-geprinte modulaire draaitafel bekendgemaakt: de Lenco-MD. Je hebt geen 3D-printer nodig om dit kaartspel te bezitten. Een in het bezit hebben heeft wel zo z’n voordelen: je kan je eigen draaitafel zelf afdrukken, die helemaal ontworpen is naar jouw gewenste specificaties.

Lenco-MDHet kan thuis worden afgedrukt en biedt een reeks verwisselbare modules voor het personaliseren van het ontwerp. En als je van het idee van een modulair platform houdt, kan Lenco het 3D-afdrukgedeelte voor jou doen.

De Lenco-MD is momenteel een Kickstarter-campagne, gericht op €50.000 financiering voordat deze de productie raakt. Het is een samenwerking tussen draaitafelfabrikant Lenco en 3D-printerproducent RepRapUniverse.

Net als de L-85 van Lenco is deze draaitafel beschikbaar in een reeks heldere kleuren, met meer beloofde kleuropties. Het deck met riemaandrijving heeft een ingebouwde phonotrap, RCA-uitgang en een koptelefoonaansluiting.

Lenco-MDEr is een speciaal ontworpen toonarm en deze wordt geleverd met de AT3600 Audio-Technica-cartridge. Wat betreft de modules, ze zijn ingesteld om een ​ batterij die kan opladen met zonne-energie en een draadloze Bluetooth-module op te nemen.

Voor meer informatie kan je terecht op de Lenco-MD Kickstarter-pagina.

Verkooppunten van het merk lenco