Maak kennis met de nieuwste high-end streamer van Wattson Audio: de Madison. Naar eigen zeggen een ‘concentraat’ van technologieën waarbij er, letterlijk, wordt gespeeld op een hoog niveau. Met inbegrip van een hoogwaardige audio. De Madison betreft een sfeervol belevingsproduct dat ontworpen én vervaardigd is in Zwitserland. Daarmee zet Wattson Audio een streamer in de markt met een gestroomlijnd, minimalistisch ontwerp die als grootste ‘troef’ heeft: technologie op zijn best om een uitmuntende muziekweergave te garanderen.

Wattson Audio Madison

De Wattson Audio Madison is overigens niet alleen een high-end streamer, het is ook een exemplaar dat tegelijkertijd ‘dienst’ doet als DAC én hoofdtelefoonversterker. Deze ultracompacte, muzikale ‘alleskunner’ is voorzien van een nieuw gepatenteerd oversamplingproces, een dual mono DAC, een hoofdtelefoonuitgang en een LEEDH Processing volumeregeling.

“With no unnecessary features, no compromise on quality and the ease of use that contributed to the reputation of Wattson Audio products, the Madison invites you to spend many hours in its musical world.”

Er zijn zowel digitale als analoge ingangen beschikbaar. Op het ‘digitale vlak’ zijn een netwerkaansluiting en twee S/PDIF-ingangen voorhanden. Daarmee biedt Wattson Audio een uitgebreide reeks van digitale ingangen voor de meeste bronnen. Als we even verder kijken naar het ‘analoge verhaal’, dan kan er gerekend worden op Madison’s analoge uitgangen die overigens volledig gebalanceerd zijn. Een dual mono DAC op elk kanaal is disponibel. Een belangstellende heeft de keuze tussen XLR of RCA.

De mogelijkheid wordt geboden om het basniveau van de luidsprekers aan te passen op basis van hun positie. Alsook kunnen jouw favoriete digitale bronnen verbeterd worden met oversampling. Wil jij dus jouw favoriete Hi-Res muziek zo natuurgetrouw laten klinken? Dan is de multifunctionele Madison streamer van Wattson Audio misschien wel iets voor jou.

Als dat nog niet genoeg is: de Madison is altijd binnen handbereik. De bediening kan geschieden via de multifunctionele knop op het voorpaneel of, nog handiger, via de bijhorende applicatie. Meer specifiek de Wattson Music app waarop je alle instellingen van de Madison kan aanpassen. Gaande van bas-EQ tot de verschillende interacties met betrekking tot het volume.

Uiteraard hebben we hierbij nog maar een tipje van de sluier gelicht omtrent de Madison. Wil je meer weten? Surf dan gerust eens naar en.wattson.audio en ontdek het allemaal.