Iedereen heeft ongetwijfeld al het gemak en de ‘vrijheid’ ervaren van het draadloos genieten van muziek. Maar soms kan het implementeren daarvan bij jouw thuis niet altijd even simpel zijn. Zo moet je immers rekening houden met de geluidskwaliteit, verbindingsmogelijkheden, prijs, …

Shanling Audio BA1Om daar een pasklaar antwoord op te bieden heeft het Chinese Shanling Audio de BA1 ontwikkeld. Woorden als compact en veelzijdig typeren dan ook het best deze stereocomponent waarmee je op een eenvoudige manier draadloze audio kan toevoegen aan je hoofdtelefoon-, desktop- of stereoluidsprekeropstelling.

De Shanling Audio BA1 biedt een bluetooth-connectiviteit aan van topkwaliteit en geweldig geluid, en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Aldus de fabrikant. Het apparaat kan muzieksignalen verwerken tot een resolutie van 24-bit bij 96 kHz.

Met Shanling’s Controller-app wordt je in de mogelijkheid gesteld om alles te bedienen en in te stellen. Denk maar aan de codecs voor bluetooth, digitale filters, kanaalbalans, equalizing, … Bovendien heeft de multifunctionele BA1 een CSR8675 Bluetooth 5.0-chip van Qualcomm aan boord die garant staat voor een extreem stabiele connectiviteit.

Ben je minder fan van de draadloze verbindingsmogelijkheid? No worries, the BA1 got’s you covered. Dankzij de ingebouwde hoogwaardige versterker kan je jouw hoofdtelefoon aansturen.

Muziek afspelen met de HWA, SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD of LDAC codec? Jij bent in controle over jouw volledige muzikale beleving. Benieuwd naar wat dit apparaat nog allemaal in zijn muzikale ‘mars’ heeft? Je ontdekt het op de website van Shanling Audio.