Je lees het inderdaad niet verkeerd, Crosley Radio brengt een minidraaitafel op de markt die voorzien is van een wel heel speciale afwerking. Hij is namelijk volledig doorzichtig. De Crosley Radio RSD3 kan platen afspelen met een maximale diameter van 3 inch. Dat staat garant voor ongeveer 4 minuten aan muzikaal genot.

Crosley Radio RSD3

De platenspelerbouwer brengt de draaitafel uit met de Record Store Day 2020 in het vooruitzicht die plaats vindt op 8 augustus. Voor de editie van afgelopen jaar bracht Crosley Radio eerder al een grijze variant op de markt.

Deze unieke draaitafel kan gevoed voeden via USB of een batterij. Dankzij het Audio-Technica element wordt de muziek van de vinylplaat ‘gelezen’ en vervolgens afgespeeld. Als je beslist om de draaitafel in huis te halen, dan wordt je in de mogelijkheid gesteld om de pitch control aan te passen naargelang jou eigen wensen.

Er wordt komaf gemaakt met dat vervelende stof dankzij de bijgeleverde stofkap en hoe kan het ook anders, ook deze is weer volledig transparant. Het ‘nadeel’ van deze soort afwerking is wel dat je de platenspeler regelmatig zal moeten afstoffen zodat je alle componenten die binnenin gebruikt zijn, kan blijven zien.

Bij levering krijg je er ineens twee vinylplaten bovenop namelijk Goodbyes en Saint-Tropez van Post Malone. Als je graag nog jouw collectie wil vergroten dan ben je in de mogelijkheid om WOW of Sunflower aan te schaffen op vinylplaat.

Wil je graag meer wilt weten? Surf dan zeker eens naar de Facebook pagina van Crosley Radio voor alle verdere details.