Op 8 en 9 december organiseert Free Music High Fidelity zijn eerste show in de prachtige Spiegeltent aan de Turfmarkt 51. Free Music is een begrip in Gouda en combineert al jarenlang de verkoop van audioapparatuur en geluidsdragers. Daarnaast organiseert Free Music diverse instore concerten gedurende het jaar. De authentieke sfeer van de platenzaak is hier te vinden met bevlogen medewerkers die alles weten over de laatste albums. De winkel die muziek ademt!

Dynaudio Benelux

Tijdens de Free Music show zal Dynaudio Benelux uiteraard demonstreren met het jubileummodel luidspreker dat deze Deense luidsprekerfabrikant ter ere van haar veertigjarige bestaan heeft uitgebracht: de Dynaudio Special Forty. Deze monitor-luidspreker heeft inmiddels de harten van veel muziekliefhebbers – maar ook van de vakpers, gezien zijn verkiezing tot What Hi-Fi? speaker van het jaar in de prijsklasse boven £2000 – weten te veroveren. Onder het elegante en zeer fraaie berkenfineer jasje van de Special Forty gaat veel innovatieve technologie schuil. Zo is de special voor de Special Forty ontwikkelde tweeter een doorontwikkeling van de beroemde Dynaudio Esotar2, en is de woofer gebaseerd op de woofer die door Dynaudio gebruikt wordt in de high-end Confidence serie.

Aansturing van het geheel wordt verzorgd door de nagelnieuwe AURALiC Vega G2 streamer/DAC en de beroemde R-serie van T+A Elektroakustik. Naast de Special Forty demonstreert Dynaudio Benelux ook nog met de Dynaudio Contour 20, de Music muziekspelers en de draadloze Xeo luidsprekers.

Latham Audio

Latham Audio neemt de merken NAIM AUDIO, NEAT Acoustics en The Chord Company mee naar Gouda.

Er zullen diverse NAIM systemen opgesteld staan zoals een mooi NAIM CLASSIC Systeem met CDX2 cd-speler, NAC282 voorversterker en NAP250 DR eindversterker.

Met de CD5 XS en NAIT5si tonen we de bezoekers een eenvoudig maar zeer muzikaal audiosysteem voor iedereen die op zoek is naar puur luisterplezier.

Daarnaast kunt u uiteraard de nieuwe UNITI modellen die net volledig vernieuwd zijn ervaren. Voor iedereen die op zoek is naar iets moois en compacts zal zijn gading vinden bij de NAIM Mu-so modellen.

Van Neat Acoustics tonen we de Neat Motive SX1, Momentum SX3 en IOTA ALPHA mee. Uiteraard sluiten we alles met de mooie kabels van The Chord Company, uiteraard geven we alle aanwezigen een uitgebreid kabeladvies voor hun systeem.

Terrason Audio

Als vertegenwoordiging van ARCAM tonen zij de laatste innovaties uit de ARCAM productlijn.

D&D Audio

D&D Audio toont diverse producten van ondermeer Devialet en Clearaudio.

Savor Audio

Zij zijn aanwezig met hun Italiaanse luidsprekermerk Sonus Faber. De Vernere 2.5 en Olympica 1 en 2 zullen doorlopend worden gedemonstreerd.

De show is gratis toegankelijk. Op vrijdag 8 december bent u welkom van 16.00-22.00u en op zaterdag 9 december van 10.00-18.00u.

Tijdens de show zijn er diverse scherpe aanbiedingen, want er zal direct plaats worden gemaakt voor nieuwe producten!

Voor de show is een locatie schuin tegenover de winkel gekozen, de Spiegeltent. Spiegeltenten waren aan het begin van de vorige eeuw pronkstukken van de kermis. Ze werden opgebouwd en afgebroken en trokken het hele land door om mensen te vermaken. De prachtige facetspiegels in de panelen en pilaren rond de glimmende ingelegde houten dansvloer en romantische nisjes gaven de tent zijn naam.

Meer informatie kun je vinden op de Facebook pagina van Free Music https://nl-nl.facebook.com/FreeMusicHighFidelity/