MultiBeam 700 is de nieuwste soundbar van audiomerk Harman Kardon. De soundbar behoort tot de Citation-productlijn en heeft een kleurendisplay en wel zeven drivers aan boord. Optioneel kan deze MultiBeam 700 communiceren met de Citation Sub S om te zorgen voor nog intensere lage tonen. 
Volgens Harman Kardon zorgt de unieke technologie van deze soundbar voor weerkaatsing van het geluid op alle muren van de kamer. Daardoor wordt elke hoek van de luisterruimte gevuld met een rijkelijk geluid. En dit zelfs zonder dat er kabels of andere luidsprekers nodig zijn.

HARMAN KARDON MULTIBEAM 700De MultiBeam 700 past perfect in de Citation-productlijn. Dit eerst en vooral door zijn stijlvol design en ten tweede door zijn indrukwekkende productie van geluid. De soundbar brengt films en series in je woonkamer tot leven door zijn LDC-kleurendisplay en zeven luidsprekerdrivers. Deze bestaat uit 2 tweeters van 25mm en 5 woofers van 50mm.

Deze productlijn focust echt op kwaliteit, gevoel en uitzicht. De vorm van de nieuwe soundbar is weer eens erg elegant en subtiel. Voor de wollen buitenkant werkte Harman Kardon samen met de Deense textielproducent Kvadrat.

HARMAN KARDON MULTIBEAM 700De MultiBeam 700 bevat een ingebouwde Chromecast en Airplay 2 waardoor er toegang gegeven wordt tot honderden apps om audio te streamen. Bovendien kan muziek dankzij het multiroom-audiosysteem eenvoudig worden gestreamd naar luidsprekers in andere kamers. En om het helemaal af te maken kan je ook nog eens muziek afspelen via bluetooth. Deze nieuwe soundbar valt tot slot eenvoudig te bedienen dankzij stembediening met Google Assistent.

Harman Kardon raadt aan om, wanneer je wilt genieten van krachtiger geluid en de best mogelijke bas, de MultiBeam 700 te koppelen aan de Citation Sub S. Dat is de nieuwe draadloze subwoofer van het merk die de ultieme thuisbioscoop ervaring compleet maakt.

Verkooppunten van het merk harman-kardon