Een jaar na de introductie van de KANGAI USB-kabel, kondigt IKIGAI de lancering van hun nieuwste product aan: de SUGURE USB-kabel. De SUGURE USB-kabel is ontwikkeld om te focussen op zowel technische perfectie als betaalbaarheid. De kabel is prachtig vormgegeven en ontworpen om je muziek op de best mogelijke manier te streamen, bijvoorbeeld van een server naar een DAC.

Wat de SUGURE USB-kabel bijzonder maakt, is de scheiding van data- en stroomlijnen. Dankzij unieke aardingstechnieken worden superieure prestaties gegarandeerd. Zowel de stroom- als datalijnen maken gebruik van puur zilver in verschillende diktes, wat voldoet aan de USB 2.0-standaard. IKIGAI heeft bovendien een speciaal recrystallisatieproces ontwikkeld om grote zilverkristallen te creëren, wat resulteert in de kenmerkende audiokwaliteit van IKIGAI. De kabel is zo ontworpen dat ongewenste EMI/RFI-interferentie wordt geminimaliseerd, terwijl de flexibiliteit behouden blijft. De extra dikke zilveren stroomlijnen zorgen ervoor dat er nauwelijks stroomverlies optreedt, zelfs over langere lengtes.

Verder is de SUGURE USB-kabel voorzien van de nieuwste logoringen en vergrendelingsringen die de structuur van de kabel beschermen.

De SUGURE USB-kabel is verkrijgbaar in lengtes vanaf 1 meter en kan besteld worden via de officiële dealers voor een prijs vanaf €1.500. Bezoek de website van IKIGAI voor meer informatie over waar je deze kabel kunt aanschaffen: IKIGAI Audio, of neem contact op via info@ikigai-audio.com.

Voor audiofielen die op zoek zijn naar een topkwaliteit USB-kabel die zowel prestaties als betaalbaarheid biedt, is de SUGURE USB van IKIGAI een uitstekende keuze.

Verkooppunten van het merk ikigai