Jamo, het van oorsprong Deense audiomerk, kondigt met trots aan dat de set S 809 HCS, S810 SUB en S 8 ATM, onderdeel van de Studio 8 series, is bekroond met de prestigieuze EISA-award Beste koop Home Theater- luidsprekersystemen.

EISA schrijft: “De set S 809 HCS, S 810 SUB en S 8 ATM, onderdeel van de Studio 8 series levert een meeslepend thuisbioscoopgeluid in een slim en stijlvol systeem, en voldoet daarmee aan alle criteria. Het S809 HCS-pakket met twee vloerluidsprekers, een centerluidspreker en een paar boekenplankluidsprekers in surround is een perfect beginpunt voor een multichannel-installatie. Ook kan de set worden uitgebreid met de kleine maar krachtige S 810 SUB voor extra krachtige lage tonen. Er is ook een upgrade naar
Dolby Atmos® mogelijk met de omhooggerichte Jamo S 8 ATM-luidsprekers, die naadloos integreren met de vloerluidsprekers. De set presteert nauwkeurig en is goed gebalanceerd en allesomvattend. Bovendien is dit 5.1.2- pakket ook een lust voor het oog met de smalle, elegante behuizingen en de grille van grijze stof.”

De vernieuwde Jamo Studio 8-serie werd in januari 2018 geïntroduceerd en combineert innovatieve, hedendaagse designs met een geavanceerde akoestiek en een gebalanceerd, natuurlijk geluid in verschillende prijsklassen. Jamo heeft extra aandacht besteed aan de details, zodat de speakers een frisse uitstraling hebben.

Meer informatie over de Jamo Studio 8 luidsprekers is terug te vinden op Jamo.com.

Verkooppunten van het merk jamo