Na de herintroductie van de Kiseki MC Phono Cartridges in 2013 werd het tijd om met nieuwe modellen te komen. Het audiomerk is verheugd en introduceert twee nieuwe leden die ze vol trots aan hun Kiseki-familie mogen toevoegen. Maak kennis met de Kiseki BlackHeart N.S. en Kiseki PurpleHeart N.S. (Short Body).

“After re-introducing our Kiseki MC Phono Cartridges in 2013 it was time to come up with new models. We are pleased and proud that we can introduce two new members to our Kiseki family.”

Kiseki BlackHeart

Kiseki BlackHeart N.S.

Oorspronkelijk werd het Kiseki BlackHeart-model voorgesteld in de jaren ’80. Net zoals toen is de nieuwe BlackHeart N.S. gefreesd uit massief Blackheart-hout maar in vergelijking is de vernieuwde N.S. kleiner net zoals bij de Kiseki Blue N.S..

De motor is gebaseerd op dezelfde onderdelen die gebruikt zijn bij andere Kiseki NS-modellen. De Kiseki BlackHeart NS is het eerste model waarbij gebruik is gemaakt van een massieve diamant die IN en DOOR de cantilever is gemonteerd, in plaats van OP de cantilever. Het resultaat? Een geschikte mechanisch constructie die zorgt voor een nog hogere betrouwbaarheid. Benieuwd naar de technische specificaties? Hieronder een overzicht.

Kiseki BlackHeart

Kiseki PurpleHeart N.S. (Short Body)

Net als de PurpleHeart N.S. (Long Body), is deze Kiseki PurpleHeart N.S. (Short Body) gefreesd uit massief Purpleheart-hout en dat allemaal verpakt in een kleiner formaat zoals hun eerdere Kiseki Blue N.S.

De motor is voorzien van dezelfde onderdelen die gebruikt zijn in de andere huidige Kiseki N.S. modellen. Er is gekozen voor een Short Body om het gemakkelijker te maken om deze cartridge in verschillende toonarmen te installeren. Benieuwd naar de technische specificaties? Hieronder een overzicht.

Kiseki BlackHeart

Net als alle andere modellen zullen de BlackHeart N.S. en PurpleHeart N.S. (Short Body) worden geproduceerd in beperkte oplagen. Binnenkort zullen de eerste modellen hun weg vinden naar officiële Kiseki-distributeurs.

Wil je graag meer te weten komen over de nagelnieuwe MC Phono Cartridges? Surf dan zeker eens naar de website van Kiseki voor alle informatie.