De kogel is door de kerk: de Norddeutsche HiFi-Tage die gepland stonden voor 6 en 7 februari van volgend jaar is afgelast vanwege Covid-19. Het was stiekem ook wel te verwachten gezien de omstandigheden dat de gerenommeerde HiFi-beurs in Hamburg niet zou kunnen doorgaan.

Helaas laat de situatie momenteel geen beurs toe tegen begin februari 2021. Dus helaas moeten we de Norddeutsche HiFi-Tage voor 2021 met pijn in het hart afzeggen. Aldus organisator Ivonne Borchert-Lima in een korte persverklaring.

Norddeutsche HiFi-Tage 2021

Alles stond vast: de nieuwe locatie, de exposanten, … tot er plots een virus opdook genaamd corona. Sinds de uitbraak zijn bijna alle massa evenementen afgelast, waaronder jammer genoeg ook audiobeurzen zoals bijvoorbeeld CES.

Momenteel is het nog gissen naar hoe de pandemie zich de komende maanden zal ontwikkelen, daardoor is het enorm moeilijk om toekomstgericht iets te plannen. Maar bij de organisatie van de Norddeutsche HiFi-Tage blijven ze optimistisch want ze hebben er vertrouwen in dat er in 2022 wel een editie kan doorgaan. Samen met jullie hopen wij dan ook dat de situatie zo snel terug normaliseert zodat iedereen terug op pad kan gaan om kennis te maken met deze leuke en sfeervolle belevingsproducten.